Lányok, szerintetek cukik a meleg vagy bi pasik? Mi tetszik bennük?
Figyelt kérdés
2014. máj. 8. 14:24
11/15 anonim válasza:
Láttak ti már meleget egyáltalán? :) A kommentjeitek alapján nem nagyon...
12/15 anonim válasza:
Nem minden meleg "lányos", a legtöbb meleg olyan mint a heteró társaik, csak a saját nemüket szeretik. És én se biztos, hogy bármelyikre ráizgulnék, és hogy cukik lennének... pár, de hogy mind, az erős túlzás.
15/15 anonim válasza:
Nekem tetszenek :D sokkal megertőbbek, figyelmesebbek es érzékenyebbek, mint a hetero pasik. Ezért vannak jóban a meleg férfiak a nőkkel.
Mellesleg szerintem nagyon vonzó, hogy "elérhetetlenek". A szexi meleg pasikra a legjobb példa Adam Lambert. Ő hiába homoszexuàlis, mégis iszonyatosan sok nő ( én is ) bármit megtenne, hogy megkapja, olyan a kisugárzása. 18L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!