Hogy legyek jóba egy idiótával? 15/L
Figyelt kérdés
Ez az idióta az egyik fiú osztálytársam..az a baj, hogy ki nem állhat engem. Folyton beszól, ha a közelében vagyok akkor elküld onnan ( elég csúnya szavakkal). Semmit nem ártottam neki, sőt, nagyon rendes voltam vele mert tetszett.. Viszont a barátnőmet megutálta és vele együtt engem is, mert hát a barátnője vagyok..Már hónapok óta utál pedig előtte nagyon jó haverok voltunk, mindent megbeszéltünk, hülyültünk. Hiányzik de szerintem semmit sem tudok tenni azért, hogy újra jóba legyünk. Úgy ismerem, hogy ha valakit megutál akkor soha többé nem lesz vele normális. Hetente 1-2-szer úgy szólít mint régen, meg lök nekem 1-2 poént de mindig visszajön az utálatos énje.:( Bármit megtennék, hogy olyan legyen a kapcsolatunk mint régen.:( Valakinek nincs ötlete erre?:(2014. máj. 8. 14:59
1/6 anonim válasza:
nők...az idióták kellenek nekik...
nincs több kérdésem, bíró úr
2/6 anonim válasza:
Ne erolkodj itt se. Holnap suliban megtaposlak es akkor majd visszaall a rend.:D
3/6 anonim válasza:
Hát ez nagy! Milyen kérdes ez? Legalább is furán hangzik xD
Höhö...
4/6 kismutyesz_ válasza:
Szerintem nézd levegőnek a srácot. Tudom nem könnyű, de nem nagyon van más választásod szerintem. Vagy menj félre megbeszélni vele, hogy attól még hogy a barátnőd, ő is más ember, és te is. Az idiótákkal nem éri meg foglalkozni egyébként. :) 16/f
5/6 A kérdező kommentje:
Kettes válaszoló valaki itt nagyon vicces.:D
Hogy nézzem levegőnek, ha folyton nekem jön amikor meglát?:/
2014. máj. 8. 16:00
6/6 kismutyesz_ válasza:
Akkor intézkedni kell, szólni valamelyik tanárnak, igazgatónak, szülőnek, vagy egy feletted járó srácnak vagy lánynak aki rendbe teszi. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!