Miért a bunkók kellenek az összes lánynak?
Figyelt kérdés
Esküszöm már 6.óta tetszik egy lány de csak a barátjának tart. Van egy bunkó osztálytársam naponta cseszeget de mégis annak a lánynak a barátja aki nekem tetszik nem tanul jól hülye eröszakos de mégis ő kell neki ez miért van ? Rontsam le én is a jegyeimet vagy mi? Segítsetek léci!2014. máj. 8. 15:05
1/14 A kérdező kommentje:
Az kimaradt hogy 14/f.
2014. máj. 8. 15:07
2/14 anonim válasza:
Szóval van egy lány, akik egy bunkó srácra bukik, és te ebből levontad, hogy bunkók kellenek az összes lánynak?
3/14 anonim válasza:
a lányoknak kb 17-18 éves korukig a bunkók kellenek. akkor rájönnek, hogy a bunkók mellett nem lesz soha normáliséletük, akkor jönnek a képbe a normális srácok, akik addig senkinek sem kellettek
4/14 anonim válasza:
a kisugárzás miatt van te azt mondod bunkók de attól még a bugyink nedves lesz a közeledésüktől. az olyan srácok mint te legfeljebb arra jók h kisírjuk nekik a bánatunkat amikor épp rossz a kedvünk.
5/14 anonim válasza:
Nagyon jól következtette ki a kérdező... :-)
A nők imádják a seg*gfejeket, akik miattuk mennek tönkre vagy megjárták a börtönt... :-)
A nőket azért nem lehet megérteni, mert sajnos ő maguk sem értik önmagukat... :-)
De az tény, hogy buknak a bunkókra, azok szexuálisan sokkal nagyobb hatással vannak rá és a nők imádnak szexelni, nem beszélni róla, CSINÁLNI! :-)
6/14 A kérdező kommentje:
Köszi!
2014. máj. 8. 15:13
7/14 anonim válasza:
A vadabb fiúkat szeretjük.. szeretjük ha irányítanak minket, főleg szex közben. :)
8/14 anonim válasza:
4-esre figyeljünk egy igazi, eredeti bunkó liba. Minden szava aranyat ér
9/14 anonim válasza:
Volt néhány kapcsolatom, de egyik sem volt bunkó, teljesen normális fiúk-férfiak voltak. A jelenlegi akivel hosszú évek óta együtt vagyok, ő sem bunkó, teljesen normális.
Szóval ne általánosíts! És rengeteg lánynak-nőnek van normális barátja.
Lehet csak neked tűnik bunkónak az adott srác, vagy szimplán csak féltékeny vagy.:)
10/14 A kérdező kommentje:
Egyes tanuló minden nap piszkál szóval nem vagyok féltékeny csak nem értem azt a lányt. És bocsi az általánosításért.
2014. máj. 8. 15:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!