Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » A Miskolci egyetemisták miért...

A Miskolci egyetemisták miért ennyire felszínesek és ítélkezőek?

Figyelt kérdés

Már jó ideje járok az intézménybe, de egyre inkább azt tapasztalom, hogy hiába az 'értelmiség', ugyanúgy külső alapján ítélkeznek mások felett,

pletykák alapján közösítenek ki másokat, holott az adott illetőt maximum csak látásból ismerik.

Ahhoz nincs bátorságuk, hogy szemtől szembe mondják meg a véleményüket, csak a másik háta mögött nagy a szájuk.

Nyilván vannak kivételek, de hogy még elvileg az 'értelmiség' is ennyire fejletlen szociális téren, az már elég gáz.

Sokan fel se vállalják a véleményüket, álláspontjukat, ha az a többség véleményével nem egyezik, nehogy hátrányuk legyen emiatt..

Mindenütt ilyenek az emberek? Mi jogon ítélkeznek mások felett?

2014. máj. 8. 19:18
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
73%

Én ott végeztem, és szerettem az evfolyamom. Nem igazán tapasztaltam ezt, igaz én egy kissebb baráti társaságban voltam de mindenkivel magtaláltam a közös hangot úgyanúgy jól elvoltam a koliban (csak ott lógtam az évfolyamtársakkal, én nem voltam kolis soha) mint a tanszéken ahol demonstrátorkodtam, vagy a hagyományőrzéses oktatásokon, szakesteken.

A pletykák sose érdekeltek ahogy az se ki mit beszél a hátam mögött. Egyébként én azt tapasztalatm, hogy inkább nem foglalkoznak egymással az emberek olyan nincs hogy egy évfolyamon mindenki ugyanarról az egy emberről beszél, ez puszta parania. Az én karomon meg mindenki fel merte vállalni a véleményét nem volt semmi probléma, ebből néha kissebb személyi konkfliktusok de amennyire én tudom mind rendeződött.

2014. máj. 8. 20:26
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

én is ide járok, de az túlzás hogy itt mindenki értelmiségi. De nem sokban különböznek az egyetemisták sem a többi embertől.

F20

2014. máj. 9. 18:50
 13/13 anonim válasza:

Más egyetemeken is akadnak ilyen emberkék, nehogy azt hidd, hogy ez csak Miskolcon működik így!

Mindenütt emberek élnek...

2016. júl. 4. 11:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!