Hol lehet olah cigány lanyokkal ismerkedni?
Figyelt kérdés
2014. máj. 9. 14:59
4/10 anonim válasza:
Hát hol, az oláhoknál, vagyis romániában.
5/10 anonim válasza:
Én csak azt nem értem, hogyha a "cigány" szóra kitudtad rakni az ékezetet, akkor a többi szóra miért nem?!:O
6/10 anonim válasza:
Salgótarján...itt már csak mutatóban vannak magyarok,úgy mint nemsokára jegesmedve az állatkertben:D
7/10 anonim válasza:
Romániában. Minden román az... nem véletlenül hívták őket oláhoknak régen. csak aztán kitalálták, hogy ők nem is cigányok, hanem a rómaiak leszármazottai, és azért beszélnek latinul... -.-
8/10 anonim válasza:
Vegyél egy autót és ajándékba kapsz! Ne ferrarit, mert ahhoz egy bögyös szőke jár, hanem tuningolt szuzukit vagy régi fekete merdzsót.
9/10 A kérdező kommentje:
15:11,15:27 hat ezen jót nevettem :D :D
2014. máj. 9. 15:32
10/10 A kérdező kommentje:
de salgóban nem hiszem hogy vannak oláhok...sztem ti keveritek a romungrókal
2014. máj. 9. 16:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!