Szerintetek szép vagyok? Kép lent van! Milyen pasiknak jövök be szerintetek? Valamint a kép alapján, mit gondoltok rólam? Stílus? Viselkedés? Tulajdonságok?
2014. máj. 9. 21:23
31/76 anonim válasza:
"Szerintem lehet kép alapján ítélni,mai világba mindenki azt teszi!"
Igen, ítélni lehet (bár ez sokat elmond róla), de bármi konkrétumot a személyiségről megállapítani nem.
32/76 A kérdező kommentje:
köszönöm nektek! :)
2014. máj. 9. 21:36
33/76 anonim válasza:
Azért a második sokkal jobb lett. :)
34/76 anonim válasza:
Szép meg minden, de ez az unott fej tényleg gáz. Mosolyogj sokat jól áll neked.:-)
35/76 anonim válasza:
A száj fölötti közönségessé tevő szart is szedd ki, mert egyszerűen közönséges.
37/76 A kérdező kommentje:
Rakjak fel egész alakosat?
2014. máj. 9. 21:39
38/76 anonim válasza:
Az, hogy valami divat, még nem azt jelenti, hogy rögtön futunk és csináltatjuk, csak azt vesszük ki a divatból, ami nem közönséges, és illik az egyéniségedhez.. Ezt kéne megtanulnod.
39/76 anonim válasza:
Csinos nő lehetnél de szerintem is kicsit "tucat" ez a stílus,én is azt érzem hogy valaki ráderőltette..
A kommentjeid alapján normális vagy,ez azért becsülendő.
40/76 anonim válasza:
26 Abszolút nem illik hozzá a szőke.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!