Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért nincs akarat az emberekben?

Miért nincs akarat az emberekben?

Figyelt kérdés
Számomra olyan diszharmóniát szül az a dolog, ha valaki ismerkedni szeretne, de miután más kinyilvánítja felé kölcsönös szándékát, akkor gyakorta meg hal az egész az elején. Mintha mindenki egy kib___ott álomképet kergetne, amitől ha kicsit is eltér a másik személy, akkor zokszó nélkül elmenekül. Semmi sem kötelező, de rohadtul ellenségesek vagyunk mi fiatalok egymással. Nem kéne kicsit változtatnunk ezen? Mindenki gyanakszik, mindenki jobban tud mindent a másiknál, hogy neki mi a jó, mindenki rohadtul ért mindenkihez és mindenhez, de közben fingunk sincs, hogy a másik emberben milyen értékek vannak, csak nem volt aki eddig előhozza azokat belőle....csak mert rengetegen a maguk által felhúzott kis falak mögé húzódnak és senkit sem engednek be oda, s gyakorta saját csalódásaink lenyomataként másokban is a hibákat látjuk meg inkább. De azért amikor szerelem, szeretetosztásról lenne szó, érdekes módon egyből oda tolongana a nép...
2014. máj. 9. 23:38
 1/7 anonim ***** válasza:
Neked mi a valódi problémád?
2014. máj. 9. 23:40
 2/7 anonim ***** válasza:
én sem érem igazán, de leegyszerűsítve az a baj hogy ha kiírod gyk-n hogy ismerkedni akarsz senki nem veszi komolyan?
2014. máj. 9. 23:46
 3/7 anonim ***** válasza:
nincs motiváció, csak a kilátástalanság, a kottogás, stb..
2014. máj. 9. 23:47
 4/7 anonim ***** válasza:
Én meg azt nem értem miért nem vagy képes valamit ide fosni mint válasz. HA már rögtön jön válasz rá. ne mond hogy 38 kor még gépnél voltál de 40 nél már nem. Sírj még két sort senkit sem érdekel. Rossz a kategória is.
2014. máj. 10. 00:47
 5/7 anonim ***** válasza:
"in my world i'm home, my defense is like stone" :) na ja, le kell ezt vetkőzni. amúgy kérdező, k u r v á r a értem miről zagyválsz :) és egyet is értek, sokszor el lettem már utasítva, ahelyett, hogy küzdött volna a másik is azért, hogy megismerjen valójában engem, ne csak én őt, és amint egy kicsit is mást mutattam, mint az álomkép az agyában, menekülőre fogta.
2014. máj. 10. 01:27
 6/7 Költőnő? ***** válasza:
Jahogy akk végül is ez egy újabb "miért nem" kérdés?:)
2014. máj. 10. 09:25
 7/7 anonim ***** válasza:
Én például írtam már ki, hogy ismerkedni akarok és volt is hogy jól eldumáltunk. Meg sokszor én is írnék mikor egy csaj kiírja de ott fél perc alatt 20 000 hozzászólás meg nem tudom hány üzenet mehet és nem akarok a 20 001. lenni főleg ha az előttem lévők mind csak idióták akik felidegesítik aztán lehet más körülmények között tök jól el lehetne beszélgetni de így meg megunja és engem is csak besorol a többihez. 21/f
2014. máj. 10. 12:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!