Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért csalódik bennem minden fiú?

Miért csalódik bennem minden fiú?

Figyelt kérdés
Pár találkozás után mindig azt tapasztalom, hogy csalódnak bennem. Nem vagyok goromba, nem beszélek csúnyán, de nem vagyok cuki se. Mi lehet a gond? Ha esetleg még valami info hiányzik a válasz megadásához, kérdezzetek. Képet, nem küldök, meggyőződésem, hogy nem a külsőmmel van a gond. 18/l
2014. máj. 10. 16:29
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Rájöttek, hogy kukid van.
2014. máj. 10. 16:31
 2/11 anonim ***** válasza:
Talán túl rideg, közömbös és komor vagy, nem tudom, semmit nem írtál arról milyen vagy csak arról, hogy milyen nem.
2014. máj. 10. 16:31
 3/11 anonim ***** válasza:
Van ilyen ismerősöm nekem is. Csinos, okos meg minden mégis kibírhatatlan a természete. Lehet nálad is ez állhat fenn. Vannak dolgok, amik számodra természetesek lehetnek, de mások számára taszítóak. De tényleg csak találhatni lehet.
2014. máj. 10. 16:32
 4/11 anonim ***** válasza:
Mikről szoktatok beszélgetni? Van valamiről radikális véleményed?
2014. máj. 10. 16:33
 5/11 anonim ***** válasza:

Mit jelent az, hogy csalódnak benned? Kimondják? Vagy csak te érzed így? Nem lehet, hogy megfelelési kényszered van?

Ismerkedéskor gyakran előfordul, hogy az elején, amíg még megvan a 3 lépés távolság, tudod önmagad adni, aztán idővel, ahogy egyre jobban kötődsz a másikhoz, egyre jobban meg akarsz felelni a vélt elvárásoknak, ettől görcsössé válsz és ez sajnos taszító.

Nálam pl. ez volt sokáig a gond, úgyhogy már nem akarok megfelelni senkinek, adom magam, ha kellek úgy, ahogy vagyok, akkor jó, ha nem, akkor meg úgysem illenénk össze. :)

2014. máj. 10. 16:34
 6/11 anonim ***** válasza:
Te vagy az Dóri? :D
2014. máj. 10. 16:36
 7/11 A kérdező kommentje:
Mindenről beszélgetünk és mindenről van véleményem is.
2014. máj. 10. 16:42
 8/11 anonim ***** válasza:

Valószínű más "imidzset" építettél fel facebookon magadról mint ami fedi a valóságot...

Én is csak mosolygok magamban amikor látok xy lányról képet facebookon, erre élőben meg paff

2014. máj. 10. 16:49
 9/11 anonim ***** válasza:
Ez alapján ezer meg egy ok lehet.
2014. máj. 10. 16:52
 10/11 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem biztos, hogy veled van a baj, de az is lehet, hogy igen. :D Bármi olyasmiről lehet szó, ami a legtöbb embereknek nem természetes, de Neked igen, ezt észreveszik és nem szeretik.
2014. máj. 10. 18:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!