Nektek mik a buktatóitok (hibáitok, ami miatt nem jön össze egy párkapcsolat)?
Figyelt kérdés
Nekem:
súlyfelesleg:170 cm-hez 75 kiló vagyok.
visszahúzódó természet.
2014. máj. 10. 19:06
11/21 anonim válasza:
Az, hogy túl jó vagyok mindenkihez és nem érném be kevesebbel :S
12/21 anonim válasza:
Csendes, visszahúzódó lány vagyok.
13/21 anonim válasza:
Túlságosan sok gátlásom van, nem tudok elköteleződni, mert kényszernek érzem (ha kikerülök a komfortzónámból, akkor idegileg kikészülök). Ez utóbbit még csak az élet egyéb területein tapasztaltam, ennek ellenére csinálom, amit szükséges a haladás érdekében, de úgy gondolom, hogy kapcsolatban sem lennék sokkal lelkesebb ember. (F)
14/21 Amélia:) válasza:
Talán uncsinak tűnök és komolynak. :D
15/21 anonim válasza:
Átlag alatti külsõ, asperger-szindróma.
19/L
16/21 Mátranováki Fényevő válasza:
Csak annyi, hogy önmagam vagyok..
17/21 anonim válasza:
Nem teszek semmit érte, hogy legyen kapcsolatom. Ha próbálkoznék, lehet sikerülne de elég pesszimistán állok a dologhoz, + visszahúzódó is vagyok.
18/21 anonim válasza:
Kicsit antiszociális vagyok, nehezen ismerkedek idegenekkel, nem járok nagyon sehova.
Külsőleg én átlagosnak tartom magam, van, akinek egyáltalán nem tetszek, van akinek meg igen...
19/21 anonim válasza:
nekem az arckifejezésem, melankolikus típus vagyok, szóval nem nagyon mosolygok csak úgy...
Amúgy átlagos arcom van, azt hiszem
20/21 dávid2030 válasza:
sokan mondanak masszív erős önbizalommal teli természetnek.. de ez nem így van ...
kifogásolják a túl jó természetem hogy mindenkinek megbocsàjtok(pl volt barátnő és ezért hiszik hogy szeretem és ezért nem jönnek össze velem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!