Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hová tűntek a normális lányok?

Hová tűntek a normális lányok?

Figyelt kérdés
A normális alatt azt értem, hogy olyan lányok, akik le szeretnének velem feküdni.
2014. máj. 10. 20:36
 1/10 anonim ***** válasza:
88%
bekészítettem a popcornt, várom a válaszokat :D
2014. máj. 10. 20:39
 2/10 anonim ***** válasza:
1-es ez jó!!!!!. .B-)
2014. máj. 10. 20:40
 3/10 anonim ***** válasza:
Úgy hallom érdekelnek a valóságban lezajló paradoxonok. Talán egy elméleti fizikust kéne megkérdezned.
2014. máj. 10. 20:40
 4/10 anonim ***** válasza:
58%

Albert Einstein - "A kérdés, ami néha elbizonytalanít: én vagyok őrült, vagy mindenki más?"

A te esetedben te vagy az :) De ne aggódj, a gumibabád mindig készségesen le akar veled feküdni, bár kezdeményezést ne várj tőle túl gyakran.

2014. máj. 10. 20:42
 5/10 anonim ***** válasza:
Szerintem az összes olyan hülye lány aki lefeküdne veled, elment megkeresni az agyad, ami elbújt az egód mögé.
2014. máj. 10. 20:44
 6/10 anonim ***** válasza:
Kérdező... azért ez az alig leplezett trollkodási kísérlet igencsak gyengusra sikeredett. :(
2014. máj. 10. 20:44
 7/10 anonim ***** válasza:
A perverz személyiségemmel nem illek bele a "normális lány" kategóriába, így nem szexszelhetek veled, pedig annyira, de annyira akartam, becsszó. :/
2014. máj. 10. 20:46
 8/10 anonim ***** válasza:
Meseországba tüntünk
2014. máj. 10. 20:49
 9/10 anonim ***** válasza:
menj a f.a.s.z.ba. te buzeráns
2014. máj. 10. 20:52
 10/10 anonim válasza:
Lehet régimódinak fogok tűnni de egy normális lány nem fogja keresni olyan marhák társaságát akik az első randin le akarnak vele feküdni. Egy normális lány tudja, hogy hol a határ. Mi az az ismerkedés mit szabad és mit nem. Persze itt nem csak a a lánynak kell normálisnak lennie hanem neked is. Mivel te nem vagy az így ne várd el, hogy mások alkalmazkodjanak hozzá. Beteg és gusztustalan emberre vall ha csak azért kell neked egy lány, hogy szexuálisan kielégítsen. Szóval én sem tudok neked segíteni max tanácsot adni abba, hogy menj ki az utcára és vannak olyan lányok akik egy kevés t9rlesztésért cserébe kielégítenek és ne a normális lányokat tereld rossz irányba. (Ja és itt most nem arról van szó, hogy az utcalányok nem normálisak csak kicsit máshogy gondolkodnak. Ettől függetlenül normálisak is lehetnek persze nem mind az.). :(
2014. okt. 7. 00:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!