Van egy fiú aki tetszik, mit tegyek?
Figyelt kérdés
tudom róla hogy jó nőnek tart, de nekem az nem igazán elég, szóval ha megkérdezi hogy mi9zu, mert szokta akkor mit mondjak hogy beszélgessünk.2014. máj. 10. 21:14
1/8 anonim válasza:
"tudom róla hogy jó nőnek tart,"Khmmm..
2/8 A kérdező kommentje:
őő fogalmazott így egy barátnőmnek...nem én mondtam így...én nem igazán tartom magam annak:D
2014. máj. 10. 21:18
3/8 anonim válasza:
Oké, értem én hogy mit akarsz, hát pl mond mikor megkérdezi hogy szeretném ha megdúgnál engem és le szeretnélek szopni téged vagy ilyesmit
4/8 anonim válasza:
Ha jó nőnek tart,akkor nyert ügyed van:D Kicsit légy flegma a biztonság kedvéért,aztán engedj neki.Beszélgetni ilyen helyzetben bármiről lehet.
5/8 A kérdező kommentje:
2. te egy beteg állat vagy, üzenj már nekem ha te ezt mondod valkinek aki ilyet kérdze tőled.
3. köszii megpróbálom:)
2014. máj. 10. 21:21
6/8 anonim válasza:
#4!
Persze, legyen csak flegma, majd pedig csodálkozzon, miért nem jön több válasz...
7/8 anonim válasza:
Első vagyok. Én a nő dolgon akadtam fenn. Nem tudom mennyi idős lehetsz, de azért nem egy olyan egetverő dolog odamenni valakihez és beszélgetni vele, nem értem hogy egy nőnek itt hol a probléma :D
8/8 A kérdező kommentje:
háát elééggé fiatal vagyok...őő 3 évvel idősebb
2014. máj. 10. 21:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!