Mit lehet tenni, ha egy pasi kissé 'töketlen'?
Ő hogyan kezdeményezett?
Ha adsz neki jelet, te kezdeményezel, és úgyse történik semmi, abban az esetben kár erőltetni...
18 éves.
Hozzám ért párszor, intimebb helyeken is, hülyülésből(?). Szóval közeledett, csak nem tudom eldönteni, hogy mikor hülyül és mikor gondolja komolyan. Nem tudom, hogy kellett volna reagálnom.
"Talán az az én hibám is volt."
Rátapintottál a lényegre. Nem a te hibád volt, de ha akarsz tőle valamit, akkor a saját reakcióidra is figyelni kell.
Ahogy a mondás tartja, egy férfi pont annyira férfi, amennyire az adott nő mellet férfinak érzi magát.
(és ez fordítva is igaz)
Ilyen értelemben tehát igencsak sok múlik rajta.
Én az ellenkezőjét javaslom, egyáltalán nem kéne kezdeményezned, azzal a maradék önbizalmát is porrá zúzod. Kb a legrosszabb dolog amit tehetsz.
Ha eddig kissé volt töketlen, azzal totálisan kasztrálod.
Érd el hogy ő kezdeményezzen, adj pozitív visszajelzéseket, bátorítsd, dicsérd meg, növeld az egóját, nézz rá úgy, bánj vele úgy, mint egy igazi macsóval.
És láss csodát, azzá is fog válni! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!