Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mi értelme van az ilyen...

Mi értelme van az ilyen ismerkedésnek?

Figyelt kérdés

Történetesen "Bociszem Hercegnő"-vel esett meg a következő beszélgetés (ő írt rám):

Bociszem:

Hány éves vagy?

Hmmm..

Én:

Én 20 vagyok. És te?

Bociszem:

18 leszek..:) Kapok egy képet?

Én:

Nézd, én már belefáradtam ebbe. Miután elküldtem a képet, azután már nem is válaszolnak.

Bociszem:

Megigérem hogy válaszolni fogok..

Én:

Nem, ne haragudj. Nem fogok képet küldeni.

Bociszem:

Akkor beszélgess azzal akivel akarsz.. Reménytelen f_szkalap. Csaoh

Én:

Legalább kiderült, hogy kinek is küldtem volna képet.

Tisztázzunk pár dolgot.

1) Téged mikor bántottalak meg valaha is?

2) Te írtál rám, és nem is akartam veled beszélgetni.

3) Miért táncoljak úgy neked, ahogy te fütyülsz?

És még most sem írtam rád egy rossz szót sem.

Bociszem:

..Szánalmas vagy. Én is csalódtam sok emberben m3g sem vagyok béna nyomorék -.- De hagyjuk nem érdekelsz. Hali

Erre még vászoltam neki egy durvább hangvételű levelet, de az most nem lényeges. Ma már minden lány ilyen? Ez miért jó?

2014. máj. 11. 17:13
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
72%
Csak a rondák nem mernek magukról képet küldeni, szóval ezzel is lehet szelektálni :D
2014. máj. 11. 17:27
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

Én is szelektálok külső alapján. Sajnálom, hogy szép gyerekeket szeretnék egy szép, vonzó lánytól. Aki csúnya, azzal barátságnál komolyabbat sose fogok tudni elképzelni, mert egyszerűen nem vonz szexuálisan, legyen bármilyen jó ember, megbízható társ. Ha testileg nem vonz valakit a másik, akkor 90%, hogy nem lesz bele teljesen szerelmes, és csak az érzelmi biztonság miatt van vele. Az pedig érzelmi kihasználás, ami legalább olyan ortó dolog, mint az anyagi, vagy szexuális kihasználás. Úgyhogy igen, én csak szép lányokkal ismerkedek kapcsolat céljából :)

23F

2014. máj. 11. 17:33
 13/19 anonim ***** válasza:

# 9

Nyilván számít a külső is, de nálam a képcsere csak azután kerül szóba miután már megismertem magát a férfit.

Ha a személyisége nem tetszik, akkor a külseje sem érdekel.

2014. máj. 11. 17:34
 14/19 anonim ***** válasza:

Amennyiben a külseje nem tetszik, érdekel a személyisége?

Nem hinném. Annyiban igazad van, hogy ez egy kétirányú dolog, és mindkettőnek stimmelnie kell. Személyre szabottan.

2014. máj. 11. 17:47
 15/19 anonim ***** válasza:
Én ugyan ilyen vagyok, mint #12-es válaszoló, csak lányként, osztom a véleményét.
2014. máj. 11. 19:15
 16/19 A kérdező kommentje:
Ebben igazatok van, a mai világban tényleg sokkal fontosabbak a külső, mint a belső tulajdonságok. No de már csak egy kérdésem van. Ezt nem lehetett volna kedves "Bociszem Hercegnő"-nek normálisan elmondania? Annyira fontos ez a kép, hogy ha nem küldök neki, már joga van szitkozódni, lehordani egy "f_szkalap"-nak, szánalmasnak nevezni?
2014. máj. 11. 19:30
 17/19 anonim ***** válasza:
inkább élőben ismerkedj... -.-
2014. máj. 12. 15:27
 18/19 anonim ***** válasza:

16: miért, belehaltál volna, ha küldesz egy képet neki? Pénzedbe nem kerül, fél perc alatt megvagy... ha már itt ismerkedsz, játssz ugyanolyan nyílt lapokkal, mint élőben.

12 voltam

2014. máj. 12. 15:48
 19/19 anonim ***** válasza:
Ilyen névvel ne csodálkozz, hogy csak ennyi értelem szorult belé.
2014. máj. 12. 16:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!