Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Nektek milyen vicces ismerkedé...

Nektek milyen vicces ismerkedési történeteitek vannak?

Figyelt kérdés

Nem tudom, ez az lesz-e, mindenesetre elmesélem, szerintem kreatív.

Egy áruházban a könyvespolcok között sétálva kerestem egy könyvet, meg is találtam Nyári Krisztiántól az Így szerettek ők c. kötetet. Olvasgattam a könyv hátulján lévő szöveget, amikor megjelent mellettem egy 40-50 körüli normális kinézetű fószer.

A következő beszélgetés zajlott le:

-Jó napot hölgyem! Miről szól az a könyv?

-Hát, ez egy afféle irodalmi szerelmeskönyv.

-Gyakran szokott olvasni?

-Jó az a könyv?

-Őő, elég érdekesnek tűnik, irodalomórán ajánlotta a tanárunk.

-(itt kissé zavart pillantásokat vetett, gondolom idősebbnek nézett) Ó, milyen iskolába jár?

-Gimnáziumba.

-És mondja csak, magát érdeklik az ilyen...szerelmi témák?

-O.O

Itt már leesett, hogy a bácsi bizalmas beszélgetése csajozásba csapott át, úgyhogy hebegtem-habogtam valamit, és gyorsan visszaszaladtam anyukámhoz. :D

Lehet nem túl izgi sztori, de ott viccesnek tűnt. :D

2014. máj. 11. 20:36
 1/2 anonim ***** válasza:

Dopping vizsgálatra kellett mennem, de rengetegen voltak, hiszen épp akkor kezdődött minden sportágban a versenyszezon.

Az előtérben ültem és vártam a soromra, mikor leült mellém egy nagyon helyes srác és elkezdett velem beszélgetni:

- Én is olvastam már ezt a könyvet, a legvége a legjobb.

- Tényleg? Én még csak a második fejezetnél tartok.

- Nagyn jó könyv, bár a hugomnak nem teszik.

- Nem tudom, nekem idáig nagyon tetszik, izgalmas. A hugodnak fura izlése lehet, ha ez nem tetszik neki.

Aztán beszélgettünk még a sportról, és sokminden másról. Kiderült, h rengeteg közös pontunk és témánk van. Látszott, h bejövök neki, és nekwm is tetszett. Miközben beszékgettünk egyre többször előjött, h mennyire sokmindenben nem ért egyet a hugával, és nekem is az jött le, h a huga egy paraszt.

Már minimum háromnegyed órája beszélgettünk, mikor megjelent az az osztálytársnőm, akivel kölcsönösen utáljuk egymást. Köszönt és megölelte a srácot. Holt sápadt lehettem.

Kiderült h ő a huga....

A lány csak nézett rám, én meg olyan zavarban voltam....

A srác meg nem értett semmit...

Szerencsére éppen szólítottak, így lemaradtam a kínos beszélgetésről.

2014. máj. 11. 20:57
 2/2 anonim válasza:
én beszélgettem ismerkedtem egy sráccal olyan jó humora és modora is volt mondogattuk is egymásnak hogy ari vagy meg ilyenek aztán rákérdezek hogy hány éve azt mondja 49. Én meg 13 akkor ő még üzengetett de én úgy megílyedtem hogy többet egy üziét sem néztem meg :)
2014. máj. 12. 20:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!