Nektek milyen vicces ismerkedési történeteitek vannak?
Nem tudom, ez az lesz-e, mindenesetre elmesélem, szerintem kreatív.
Egy áruházban a könyvespolcok között sétálva kerestem egy könyvet, meg is találtam Nyári Krisztiántól az Így szerettek ők c. kötetet. Olvasgattam a könyv hátulján lévő szöveget, amikor megjelent mellettem egy 40-50 körüli normális kinézetű fószer.
A következő beszélgetés zajlott le:
-Jó napot hölgyem! Miről szól az a könyv?
-Hát, ez egy afféle irodalmi szerelmeskönyv.
-Gyakran szokott olvasni?
-Jó az a könyv?
-Őő, elég érdekesnek tűnik, irodalomórán ajánlotta a tanárunk.
-(itt kissé zavart pillantásokat vetett, gondolom idősebbnek nézett) Ó, milyen iskolába jár?
-Gimnáziumba.
-És mondja csak, magát érdeklik az ilyen...szerelmi témák?
-O.O
Itt már leesett, hogy a bácsi bizalmas beszélgetése csajozásba csapott át, úgyhogy hebegtem-habogtam valamit, és gyorsan visszaszaladtam anyukámhoz. :D
Lehet nem túl izgi sztori, de ott viccesnek tűnt. :D
Dopping vizsgálatra kellett mennem, de rengetegen voltak, hiszen épp akkor kezdődött minden sportágban a versenyszezon.
Az előtérben ültem és vártam a soromra, mikor leült mellém egy nagyon helyes srác és elkezdett velem beszélgetni:
- Én is olvastam már ezt a könyvet, a legvége a legjobb.
- Tényleg? Én még csak a második fejezetnél tartok.
- Nagyn jó könyv, bár a hugomnak nem teszik.
- Nem tudom, nekem idáig nagyon tetszik, izgalmas. A hugodnak fura izlése lehet, ha ez nem tetszik neki.
Aztán beszélgettünk még a sportról, és sokminden másról. Kiderült, h rengeteg közös pontunk és témánk van. Látszott, h bejövök neki, és nekwm is tetszett. Miközben beszékgettünk egyre többször előjött, h mennyire sokmindenben nem ért egyet a hugával, és nekem is az jött le, h a huga egy paraszt.
Már minimum háromnegyed órája beszélgettünk, mikor megjelent az az osztálytársnőm, akivel kölcsönösen utáljuk egymást. Köszönt és megölelte a srácot. Holt sápadt lehettem.
Kiderült h ő a huga....
A lány csak nézett rám, én meg olyan zavarban voltam....
A srác meg nem értett semmit...
Szerencsére éppen szólítottak, így lemaradtam a kínos beszélgetésről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!