Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért van ez a hivatásom miatt?

Miért van ez a hivatásom miatt?

Figyelt kérdés

Hali!

Miért van az, hogy még a beszélgetés elején amikor megtudja a lány, hogy börtönőr vagyok akkor nem is nagyon akar tovább beszélgetni?!

Akivel meg sikerül jobban elbeszélgetnem az mindig azt mondja, hogy kellemeset csalódott, mert amikor elmomdtam, hogy mi a munkám (számomra ez hivatás!!) Akkor nem gondolta volna, hogy ilyen vagyok (ugye az előítéletek miatt)?!

Ez továbrra is így lesz, hogy a hivatásom miatt nem foglalkoznak velem? (Pedig a diplomám is folyamatban így tiszt leszek lassan...) vagy csak rosszakkal próbálkozok?!

(Illetve amikor az egyenruhásokról van szó a nők körében, minket valahogy mindig kihagynak, de miért?!)

2014. máj. 11. 22:08
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Hivatás?Akkor tényleg valami nincs veled rendben.
2014. máj. 11. 22:10
 2/11 anonim ***** válasza:
Ez engem pl egyáltalán nem tántorítana el sőőt én szeretem az egyenruhás pasikat ;DD (na ezért persze nem mindegy milyen az egyenruha...)
2014. máj. 11. 22:12
 3/11 Költőnő? ***** válasza:
sztem nem mindennapi.
2014. máj. 11. 22:20
 4/11 anonim ***** válasza:
Általában bunkóknak és butának gondolják a b őröket mondjuk van is benne valami
2014. máj. 11. 22:22
 5/11 anonim ***** válasza:
Nem a hivatásod, hanem az ezzel járó környezet. A börtönökben jellemző bánásmód a fogvatartottakkal, ahogy ők viselkednek egymással, ez egy átlag ember számára rémisztőek, számodra pedig ez természetes.
2014. máj. 11. 22:23
 6/11 anonim ***** válasza:
88%
Tény, hogy nem mindennapi foglalkozás, de ez engem csak kíváncsivá tenne, nem váltana ki negatív érzéseket belőlem.
2014. máj. 11. 22:24
 7/11 A kérdező kommentje:
Igen #5-ös ezek az előítéletek...de ettől nem kellene mindenkit egy kalap alá venni...
2014. máj. 11. 22:25
 8/11 anonim ***** válasza:
Hát nekem semmi gondom nem lenne a hivatásoddal :)
2014. máj. 12. 00:52
 9/11 anonim ***** válasza:

Szerintem csak rosszaknál próbálkoztál eddig. Nem tudom mi kivetni való van abban hogy börtönőr vagy. Igaz én férfi vagyok, másképp gondolkozom mint a nők.

Nem gondoltam volna hogy ilyen foglalkozás eltántorítaná a nőket. Akkor mint szólnának mondjuk egy boncmesterhez (nem leszólásból említem őket)...

2014. máj. 12. 08:12
 10/11 anonim ***** válasza:

Én is úgy látom, hogy van az emberekben valamilyen előítélet a börtönökben dolgozókkal szemben, akár börtönőrről, akár civilről van szó. Szerintem azért van, mert a legtöbb ember semmit sem tud a börtönök működéséről és úgy képzelik el, mint amit pl egy filmben látnak. Valamiért tényleg azt gondolják sokan, hogy a börtönőrök erőszakosak, agresszívak, ez terjedt el róluk. De talán az is lehet ennek az oka, hogy akik a börtönőrökkel kapcsolatban nyilatkoznak, sokszor valószínűleg a rács másik oldaláról látták az eseményeket és emiatt persze inkább negatívan festik le őket. Aztán gondolom ezek a pletykák meg elterjednek.

Nekem az egyik családtagom dolgozik börtönben, úgyhogy én is találkoztam már sok bv-ssel, de ők is teljesen normális, hétköznapi emberek, csak persze egy kívülállónak ez az egész nagyon furcsa lehet. Én nem tudom, hogy a többi nőből ez mit vált ki, de nekem személy szerint ez inkább vonzó foglalkozás, mintsem ijesztő. Ennél férfiasabb hivatás nem sok létezik. Szóval sokféle nő van, sokféle gondolkodással :)

Az utolsó kérdésedhez: nekem amikor bárhol szóba kerül, hogy mivel foglalkozik az a családtagom és elmondom, h a BV-nél, sokszor csak néznek nagyokat, azt se tudják mi az. Elmondom, hogy börtönben dolgozik, visszakérdeznek: szóval rendőr? Na, én erre nem tudok mit mondani, a legtöbb ember talán még mindig azt hiszi, hogy rendőrök dolgoznak a börtönökben, a BV-ről, mint szerv pedig azt se tudják, hogy létezik... :D

2014. máj. 13. 14:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!