Mit jelent az ha egy fiu számára nem vagy közömbös?
Figyelt kérdés
Volt egy tábor ahol egymáshoz bujva aludtunk és puszilgatott meg átölelt... másnap megkérdeztem, egy barátomat aki jóban van vele, hogy ő most mit gondol és azt mondta neki h nem vagyok számára közömbös, megkérdeztem a barátom és azt mondta h ez azt jelenti h érez irántam valamit. szerintetek?2014. máj. 12. 20:41
1/7 anonim válasza:
senkit sem szoktunk puszilgatni csak úgy. bizonyára érez irántad valamit, de hogy nem jöttél erre rá magad??? dafuq
2/7 anonim válasza:
pont azt hogy nem vagy neki közömbös = valamilyen érzést kiváltasz belőle.
3/7 A kérdező kommentje:
bizonytalan vagyok, néz meg minden de félek h ez neki csak egy ilyen egy éjszaka volt...néz távolról de nem jön oda beszélni meg eléggé kerüljük egymást kissé kinos, egy osztályba járunk
2014. máj. 12. 20:46
4/7 anonim válasza:
hátakkor bíztasd mosolygással, vagy beszéljetek a közös barátotokkal együtt..
5/7 A kérdező kommentje:
jó de tapizott is:/
2014. máj. 12. 21:47
7/7 A kérdező kommentje:
de neki nem csak tapi volt mert puszilgatott meg minden...és néz is azért
2014. máj. 13. 17:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!