Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ha valaki ide kirakott rólam...

Ha valaki ide kirakott rólam egy képet az engedélyem nélkül, akkor ki tudom valahogy deríteni, hogy ki az illető?

Figyelt kérdés
2014. máj. 13. 01:16
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Írogatsz neki, megismered, kapsz róla képet, esetleg nevet, telefonszámot, címet, facebook linket.
2014. máj. 13. 01:17
 2/11 A kérdező kommentje:
de a gyakorikérdések nem adja ki az email-címét nekem mondjuk? mert ez milyen már....... nagyon kiakadtam!
2014. máj. 13. 01:19
 3/11 anonim válasza:
Èn is jártam ìgy...annyiban hagytam,szerinten nincs esély arra,hogy megtudjuk...
 4/11 anonim ***** válasza:

Ha egy profi hacker vagy akkor elméletileg ki, ám mit érnél vele?

Így sem tudjuk ki vagy így azt sem tudjuk melyik volt a te képed és mikor tették ki.

5/11 anonim ***** válasza:

Két verzió:

- Olyan rakta ki, akinek odaadtad. Akkor gondold át, kinek adtál képet.

- Egy személyes ismerős a Facebook profilodról... ezt csak akkor derítheted ki, ha büntető feljelentést teszel. Akkor az oldalnak kötelessége kiadnia az illető IP címét a rendőrségnek.

Ha nem, akkor csak annyit tehetsz, hogy írsz az oldal üzemeltetőinek, hogy a kép téged ábrázol, és nem járultál hozzá a közléséhez, és kéred, vegyék le az érintett képet.

2014. máj. 13. 01:21
 6/11 anonim válasza:
A boileres gyerek vagy?
2014. máj. 13. 01:23
 7/11 anonim ***** válasza:

Nem hiszem, hogy a rendőrség foglalkozna ilyen dolgokkal. Ennyi erővel a térfigyelők kamerák is illegálisak lennének.

Szerintem a facebook felhasználási feltételeiben is benne van, hogy nem vállalnak felelősséget a megosztott képekért (már, ha olvasta azt bárki is :D).

2014. máj. 13. 01:23
 8/11 anonim ***** válasza:
Kezdj el vele beszélgetni, aztán adja meg a face-ét onnan már tudni fogod.
2014. máj. 13. 07:07
 9/11 anonim ***** válasza:
Ha nyilvános helyen volt a képed, és annak a linkjét tette be ide, akkor azzal semmilyen jogsértés nem történt. Egyszerűen töröld a képet az adott helyről, ha nem tudod mert más készítette rólad, az engedélyeddel vagy nyilvános eseményen készült, akkor pedig a képhez annyi jogod fűződik, mint mondjuk nekem, vagyis semmi.
2014. máj. 13. 09:31
 10/11 anonim ***** válasza:
Ja, majd a rendőrség pont ezzel fog foglalkozni, amikor az ellopott laptopot/biciklit is lexarják.
2014. máj. 13. 11:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!