Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hogy koptassam le?

Hogy koptassam le?

Figyelt kérdés

Tudom, kicsit nagyon bunkóság az, hogy valakit lekoptatni,de már nem tudok mit csinálni.

Van egy srác,aki nagyon csöndes a valóságban, nagyon zavarban van mindig. 1-1 szót harapófogóval lehet belőle kihúzni.Viszont facebookon 0-24ben írogat nekem, de olyan értelmetlen dolgokról.Nincs közös témán és ha kell ha nem ír.Ha nem írok neki vissza 5 percen belül már jön a következő üzenet, csak hogy jelezzen a telefonom vagy villogjon a chatablak.

Tudom, hogy bejövök neki..,de nem mondja. a srác kinézetével nincs semmi baj. nem akarnám én lekoptatni, ha nem lenne ilyen alamuszi.

Már próbáltam finoman rávezetni arra,hogy engem ő nem érdekel, úgy mint pasi de nem vette a lapot.

Bunkó meg nem akarok lenni mert sajnálom szegényt, de volt már rá példa hogy már ordítottam vele mert olyanokat mond meg ír, hogy kettéáll tőle a fejem.

Valaki valami tipp? tanács?

2014. máj. 13. 14:32
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
95%

Legközelebb, ha másodjára ír, hogy újra lássad a telefonod villogását, írd be neki, hogy várjon öt percet, chilit ettél, és olyat fosol jelenleg, hogy gondolkodni se tudsz rendesen.

Ha ettől nem kopik le, akkor semmitől.

2014. máj. 13. 14:38
 2/21 A kérdező kommentje:

Hidd el, sajnos nem. Már tudtára adtam, hogy nem tudok neki mit íri válaszul a hülyeségeire. Nem zavartatja magát ír tovább vagy mást.

Nem tud szegény csajozni-.-

2014. máj. 13. 14:40
 3/21 anonim ***** válasza:
71%

Szerintem tiltsd le.

Budapesti?

2014. máj. 13. 14:44
 4/21 A kérdező kommentje:

gondoltam a tiltásra is,d e szerintem szegény fiúnak még nem volt nője, milyen nagy "lelki trauma" lenne neki ha letiltanám? :/

nem, nem pestiek vagyunk.

2014. máj. 13. 14:45
 5/21 anonim ***** válasza:
92%
fanatikus :D teljesen elvan borulva, nem lát és nem is hall semmit :D
2014. máj. 13. 14:47
 6/21 anonim ***** válasza:
89%
Kérd meg szépen, hogy ne írogasson, és inkább élőben beszélgessetek valahogy, még ha nehéz is... Hátha segítene.
2014. máj. 13. 14:49
 7/21 anonim ***** válasza:
100%
Mond neki nem érsz rá mert épp kefél a pasid de majd 1 óra múlva irhat
2014. máj. 13. 14:49
 8/21 A kérdező kommentje:
Akkor most ez szerintetek padhelyzet? :/
2014. máj. 13. 14:52
 9/21 anonim ***** válasza:
100%
Nem az, csak kellemetlen. Ha normális a fiú, akkor megérti.
2014. máj. 13. 14:56
 10/21 A kérdező kommentje:
Nagyon estlen, múltkor elakart hívni "randira" de aztán mégsem hívott el,pedig lehet elmentem volna, inkább úgy mint barát.Normális, de ha megmondom neki, hogy bocsi nem akarok semmit, egyik fülén be a másikon ki :/
2014. máj. 13. 14:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!