Hogy koptassam le?
Tudom, kicsit nagyon bunkóság az, hogy valakit lekoptatni,de már nem tudok mit csinálni.
Van egy srác,aki nagyon csöndes a valóságban, nagyon zavarban van mindig. 1-1 szót harapófogóval lehet belőle kihúzni.Viszont facebookon 0-24ben írogat nekem, de olyan értelmetlen dolgokról.Nincs közös témán és ha kell ha nem ír.Ha nem írok neki vissza 5 percen belül már jön a következő üzenet, csak hogy jelezzen a telefonom vagy villogjon a chatablak.
Tudom, hogy bejövök neki..,de nem mondja. a srác kinézetével nincs semmi baj. nem akarnám én lekoptatni, ha nem lenne ilyen alamuszi.
Már próbáltam finoman rávezetni arra,hogy engem ő nem érdekel, úgy mint pasi de nem vette a lapot.
Bunkó meg nem akarok lenni mert sajnálom szegényt, de volt már rá példa hogy már ordítottam vele mert olyanokat mond meg ír, hogy kettéáll tőle a fejem.
Valaki valami tipp? tanács?
Ez teljesen padhelyzet. Bár, legyen inkább patt, esik az eső, a padok vizesek.
mondom, a "szarok, öt perc, és leszek" a legtöbb pasit kiábrándítja. Ha ettől se kopik le, keresd meg az egyik kigyúrtabb ismedősöd, és küldj róla pár képet a zaklatónak.
11es :D így kell írni? :D köszönöm, ma is tanultam valamit :)
azt azzal mit kezdek, hogy ha küldök képet egy kigyúrt állatról? nem akarom,hogy összefossa magát csóri gyerek.
miért ne akarnám?
nyilván az lenne a legegyszerűbb megoldás, ha letiltanám, de az meg olyan tahóság, mert összeveszni meg nem akarok vele.
1, 11 vagyok megint. Meg akartam volna várni a 21-es pozíciót, de hát ez lesz a c-c-c-c-c-combo breaker
Ebből barátság nem lesz, se haverság. Folyamatosan nyomulni fog rád. Ha már mondtad neki, hogy ez nem pálya, ért nem értette meg, akkor nem is fogja.
Mond egy haverodnak h hivja fel a fiud neveben es ha lehet kedvesen kozolje vele h egyut vagtok es ha nem hagy beken......
engem igy koptatott le egy csaj es bevettem -_-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!