Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hogyan változhatnék meg, hogy...

Hogyan változhatnék meg, hogy nem 'féljek' annyira az ismerkedéstől?

Figyelt kérdés

Kicsit kifejteném.

Egy pasi azt ugye sejtheti a nő viselkedéséből, hogy ha tapasztalatlan meg ilyenek.. És pont emiatt van bennem jó nagy adag para is, mert nem akarom hogy kinevessen vagy kibeszéljen emiatt főleg hogy ismerősök is megtudják, szóval az nagyon égő lenne. És pont emiatt ha megteszik egy srác, totálisan lebénulok, nem tudok vele oldottan beszélni semmiről, feszült leszek..egyszerűen ott van bennem, hogy kinevet vagy beéget amiatt ha rájön :( :(

Más srácokkal akik csak haverok, simán elvagyok, de amikor valaki tetszik, akkor mindig ez van.

A másik gond pedig az, hogy folyton azt érzem, h kevesebb vagyok másoknál, mert sokkal tapasztaltabbak..

És ebben a korban már ez elég ciki 24

2014. máj. 13. 17:12
 1/4 anonim válasza:
Én is ilyen vagyok csak pasiban. Ha gondolod írj!
2014. máj. 13. 18:01
 2/4 anonim ***** válasza:

nem kell megváltoznod. az majd sokat segít, ha valaki elfogad, és érzed ezt rajta.

addig meg gyakorolj akkor is, ha nehéz. szokd a társaságot.

2014. máj. 13. 18:11
 3/4 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem ciki. Nekem ilyesmi, amiket írsz, eszembe se jutna és nem is számítana. Persze vannak olyanok, akik ezt tényleg máshogy gondolják, de nem egy munkahelyre mész, ahol a legfontosabb a korábbi tapasztalat. :D
2014. máj. 13. 18:18
 4/4 ASOT ***** válasza:

Az azért elég gyerekes viselkedés lenne egy 24+os embertől.

Talán nem kéne rögtön szigorúnak venned, hogy az most élet-halálra megy, hanem próübálj flörtölni előbb, próbáld megtudni h hányan figyelnek fel rád-.

2014. máj. 13. 20:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!