Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért haragszik rám? (Többi lent)

Miért haragszik rám? (Többi lent)

Figyelt kérdés
Van egy lány akivel párszor találkoztam meg lefeküdtem, de megmondtam neki az elején hogy azt vegye figyelembe hogy nem biztos hogy össze akarok jönni bárkivel is most. Olyan időszakom van, amikor jól érzem magam egyedül is. Mindegy, tegnap amikor megmondtam neki hogy nem akarok tőle semmit, eléggé rosszul érintette és én úgy érzem hogy haragszik rám. Tudom hogy rossz neki, de én az elején tisztáztam a játékszabályokat. Nem akarok rosszban lenni vele, hogyan értessem meg vele hogy ez van?
2014. máj. 13. 23:51
 1/8 anonim ***** válasza:

Ennyi kamu kėrdėst... a szövegböl egyböl levágtam,hogy kamu.

Az itteni kėrdėsek 60%-a kamu...

2014. máj. 13. 23:54
 2/8 anonim ***** válasza:

van szád meg egy tucat hangképző szerved vágod?

beszélj vele b...meg

2014. máj. 13. 23:55
 3/8 anonim ***** válasza:
Megértette ő, csak reménykedett, és most rossz neki. Túl kell lépnie rajtad, és ehhez idő kell. Amikor ilyen szabályokat fektetsz le, akkor legyél tisztában a lehetséges következményekkel. Ahogyan ő is tisztában volt velük, csak most szenved.
2014. máj. 13. 23:55
 4/8 A kérdező kommentje:
Értelmes válaszokra vagyok kíváncsi. 1-es, nem tudom hogy miből veszed hogy kamu, menj inkább aludni. 2-es, ha nem tudsz válaszolni a kérdésre, ne írj.
2014. máj. 13. 23:56
 5/8 A kérdező kommentje:
3-as, köszönöm a választ. Én is kicsit rosszul érzem magam, mert fájdalmat okoztam neki. Én nem akartam átverni, csak is szexre használni, épp ezért fektettem le az elején a szabályokat.
2014. máj. 13. 23:59
 6/8 anonim ***** válasza:

"nem biztos hogy össze akarok jönni bárkivel is most"

Teljesen jogosan reménykedett. Nem mondtad meg neki, hogy csak szexre kell, ott volt a lehetőség arra, hogy esetleg idővel megváltozik a dolog. Elhiszem, hogy szarul érzed magad emiatt, és ne haragudj, de nem én leszek az, aki majd enyhít a bűntudatodon.

2014. máj. 14. 00:01
 7/8 A kérdező kommentje:
6-os, igazad van. Köszönöm a választ!
2014. máj. 14. 00:32
 8/8 anonim ***** válasza:

azért bántódott meg, amit te magad is írsz: "szexre HASZNÁLNI"

ha egy lánnyal lefekszel párszor, aztán dobod, úgy érzi magát, mint egy tárgy, amelyet használtál, majd kuka.

a nőkből sajnos a szex érzelmeket vált ki.

hiába "nem akarsz fájdalmat okozni",, akkor is fogsz, ha csak "használod" őket.

2014. jún. 11. 20:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!