Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért van mindig ez?

Miért van mindig ez?

Figyelt kérdés

sokszor ismerkedtem meg lánnyal és folyton az volt hogy tök jól elvoltunk olyan hülyeségekről tudtunk beszélni amiről más nem igen és nem olyan hogy ő csak azért beszélget velem mert unatkozik hanem neki is tetszett, de egy idő múlva amikor kicsit közelebb akartunk kerülni egymáshoz akkor már elkezdett "hanyagolni" szal nem írt vissza facen, nem köszönt stb pedig neki is tetszettem meg volt hogy a lány kezdte el azt a témát hogy mi lenne ha ...

és utána 3-4 nap múlva nem is érdekeltem

16/f

nem tudom melyik témába illene ha szerintetek nem ide akkor bocsi

2014. máj. 14. 10:11
 1/2 anonim válasza:
én a másik oldalt képviselem szóval ha magamból indulok ki, akkor nem akart többet, nem jössz be neki annyira, hogy több legyen belőle, vagy szimplán meggondolta magát. Próbálj kicsit másként állni a dologhoz. Ez sok mindentől függhet, hogy miért nem írt. Lehet nem tetszett neki a nyomulás. Vagy attól is függ, hogy hol ismerkedtetek meg. Az internet veszélyei... :) Ha meg suliban vagy buliban, akkor lehet nem "fogtad" meg annyira hogy többet akarjon. Nálam előfordult hogy bejött a srác, jól elvoltunk meg minden, találkoztunk is párszor, benne is voltam hogy akár tovább léphetnénk, de aztán volt egy megjegyzése, vagy mozdulata ami kiábrándított. Erről nem csak ő tehet, nem klappol a szitu és kész. Nyugi, mindenkinek van párja az életben, próbálkozz tovább, és legyél merész. Van akinek bejön van akinek nem
2014. máj. 14. 10:41
 2/2 A kérdező kommentje:

csak az zavart hogy zsinórban háromszor kaptam meg ezt...

de igazad van kezdem érteni

köszi, nagyon sokat segítettél! :)

2014. máj. 14. 10:48

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!