Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mackósabb, kövér srácok...

Mackósabb, kövér srácok hogyan szedhetnek fel lányt?

Figyelt kérdés
Én mindig friend zone-ba futottam....Nem sajnáltatás akar lenni, mert leszarom, de kicsit azért mégis csak aggaszt, hogy 17 éves koromra semmi sikerem nem volt még a lányoknál...1 lánynak tetszettem anno, de akkor még nagyon gyerekes és idétlen volt, most meg már érettebb lett, de valószínűleg már nem kellenék neki :D
2014. máj. 14. 18:27
 1/7 anonim ***** válasza:
Nálam :D
2014. máj. 14. 18:28
 2/7 anonim ***** válasza:
Első kommentelő, akkora csávó mint ide Lacháza...
2014. máj. 14. 18:30
 3/7 anonim ***** válasza:

hát pl. a haj nagyon sokat tesz az emberen már az arca is másabb tőle a lányok meg első sorban azt nézik. legalább is, a normálisabb lányok.

ismerkedj és csak összejön, több ismerősöm is van aki nem ilyen egyszálbél srác mégis van sikerük a lányoknál :DDD

2014. máj. 14. 18:31
 4/7 A kérdező kommentje:
Háát...Arcra nem vagyok a legszebb toka miatt :/ A hajam meg hullik, elkezdtem kopaszodni.
2014. máj. 14. 18:34
 5/7 anonim ***** válasza:
56%
Esetleg nem tudsz lefogyni..kicsit sportolni, mégcsak 17 éves vagy, ha most kövér vagy ez csak rosszabb lesz, mert mindig rakodik rád a felesleg, inkább probálj fogyni.
2014. máj. 14. 18:39
 6/7 anonim válasza:
64%
minden a kisugárzáson múlik :D
2014. máj. 14. 18:53
 7/7 anonim ***** válasza:

1: A friend zone nem létezik.

2. 17 éves vagy.

3: Nekem pl minden komolyabb kapcsolatomban a pasi mackós, szőrös állat volt.

4: 17 ÉVES VAGY.

2014. máj. 14. 19:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!