Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért ilyen nagy a mai nőknek...

Laci911 kérdése:

Miért ilyen nagy a mai nőknek az igényei?

Figyelt kérdés
Már a simább nők is válogatnak , szerintem a semmire fel ..

2014. máj. 15. 14:56
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
Kedves 11:53 miért ne teljesülnének? Tudod nekem van hitem és pozitívan állok mindenhez, teszek azért is, hogy egy jó nőm legyen, ellentétben veled hogy szidod őket és a hiba csak bennük van, de te hibátlan vagy mindenben. :D Ilyen felfogással még egy igénytelen nőt se fogsz bevonzani.
2014. máj. 18. 19:38
 22/30 anonim ***** válasza:

"Tudod nekem van hitem és pozitívan állok mindenhez, teszek azért is, hogy egy jó nőm legyen"

Ó ne aggódj, hetven-nyolcvan elutasítás után megnézném én ezt a pozitív attitűdöt, mennyi marad akkor belőle... :D

Hinni pedig max. a templomban. El kell keserítselek, az élet nem így működik.

"ellentétben veled hogy szidod őket és a hiba csak bennük van, de te hibátlan vagy mindenben."

Mindenben nem vagyok hibátlan,természetesen az én hibám hogy nem vagyok se Justin Bieber,se kőgazdag. Töredelmesen bocsánatot kérek ezért. Most szégyellem magam :'((((

"Ilyen felfogással még egy igénytelen nőt se fogsz bevonzani."

Annál jobb, megspórolok egy csomó időt és pénzt. Nem is érdekem hogy bárkit is "bevonzzak". Ha annyira kell csaj, elmegyek prostihoz, az legalább őszintén vállalja hogy pénzért csinálja, nem csinálja a fejét.

2014. máj. 18. 23:06
 23/30 anonim ***** válasza:

#22 És mi van azokkal az emberekkel akik nem gazdagok, és nem olyan jóképűek és mégis van csinos barátnőjük? Minden a fejben dől el, ha ezt beszéled be magadnak, hogy nem vagy képes rá csak a nőket hibáztatod, akkor örökre lúzer maradsz ez az igazság. Ha nem tetszel magadnak, akkor tegyél érte, hogy jobban nézz ki! Kezdj el edzeni normálisabban táplálkozni, vegyél olyan ruhákat, amik jól állnak rajtad, ha nincs sok pénzed rá menj turkálókba, ott is lehet venni nagyon jó ruhákat kevés pénzből vagy kérd ki haverjaid, barátaid véleményét, hogy min kéne változtatnod. Ezektől általában megnő az ember önbizalma és jó úton halad. Ha csak prostikhoz jársz, akkor soha nem fogod megtapasztalni, hogy milyen egy igazi nővel lenni, akit szeretsz is.

Justin Bieber mióta a nők kedvence? Több tininek bejön, de a normálisabb huszon éves nők sokasága férfiatlan balf...nak tekinti!

2014. jún. 28. 20:35
 24/30 A kérdező kommentje:
A mai nők a saját elképzeléseit éltetik ha nem vagy az elképzelései közt akkor be bukta a csóka . Lásd öreg tanult fickó fiatalabb nő . Nekik mind 1 meilyen idős vagy lényeg , hogy szerintük legyél okos , egzisteniciálisan magasan , vagy legyél jól kinézetű esetleg pénzes . Mind 1 csak ne keljen nekik gondolkodnia és dolgozni . Igen a prostik hirdeti , hogy pénzért csinálják a nők nem .
2014. júl. 11. 10:58
 25/30 anonim ***** válasza:
nem értelek... nálunk mindketten dolgozunk, akkor most?
2014. júl. 11. 14:48
 26/30 anonim ***** válasza:
Egyáltalán próbálkoztál a nőknél rendesen, hogy így leírod őket, ha igen akkor kerestél magadban hibát?
2014. júl. 11. 22:03
 27/30 anonim ***** válasza:

#17 válaszoló megírta az igazságot (onnan tudom hogy a hisztis önérzetes nőcskék egyből lepontozták).

És az a röhej hogy mindeközben ők még a kincstári minimumot sem képesek teljesíteni, pl. nemfelszínesség, őszinteség, nem anyagiasság. Szóval nem tudom, mireföl vannak ekkora elvárásaik.

Én speciel próbálkoztam a nőknél. Sokat. Nagyon sokat, és picikét még annál is többet. És be kell valljam, azok akik azt állítják, hogy pénzzel lehet jól csajozni, igazat szóltak. Mert én így tapasztaltam. És ahogy elnézem, rajtam kívül még jó sokan mások. Konklúzió: pénzzel LEHET csajozni. Szeretni fog? Nem. De nem is ez volt a kérdés.

2015. jan. 30. 16:35
 28/30 anonim válasza:

Mert sajnos akkora férfitöbblet van, hogy simán megtehetik, hogy szűznyomilúzereznek meg válogatnak, az igényeik az egekben.

Sebaj, majd 60 éves koruk környékén, amikor egyedül ücsörögnek a karosszékükben Cirmivel és Nyávival, rájönnek hogy igényeik lehetnek, de hogy teljesülni is fognak-e, na az már egy más kérdés...

Az nevet, aki utoljára nevet.

2018. jan. 17. 21:07
 29/30 A kérdező kommentje:
valaki belépett az accba én tettem fel a kérdést és másik ember válaszolt én nem tudok ilyen helyesen írni ...amugy azért tettem fel a kérdéset mert tény nagyon magasan vannak a nők igényei tekintve attol hogy mit adnak vissza mondjuk nem szabály hogy jó nő egyenló siker de van jó nő aki meg is tud fogni és jól lehet vele lenni
2018. febr. 26. 14:45
 30/30 anonim ***** válasza:

A válasz egyszerű: óriási a férfitöbblet, egy átlag társkeresőn úgy tízszer annyi a férfi mint a nő. A huszonéves nőkre meg ugyanúgy nyomulnak az ötvenéves ráncosheréjű papócák mint a korukbeliek. Ezek után ne csodálkozz, ha felrakják jó magasra a lécet.

Ez az egyik. A másik meg, hogy a kormány jóvoltából olyan mélyre süllyedt az ország a szarba, hogy nagyon valószínűtlen, hogy valaha is kijutunk belőle. Tehát a pénz még értékesebb, a pénzes pasinak még nagyobb az értéke, mint egy pénztelennek.

Ehhez még hozzájön a média agymosodája meg a Lézerjanika-féle stikkes idióták, hogy mindenki annyit ér amennyije van. A birkanép meg bekajálja ezeket a lózungokat, igen, a nők is, és ez alapján választanak párt. Ezeknek a pénz az istenük, és csak ahhoz lojálisak.

És egy férfi ilyennel tervezzen közös életet. Hát lóné örömét, azt.

Az a vicces amúgy, hogy párkapcsolatban MINDIG a nő választ. Tehát a felelősség őt terheli. Így van? Így van. Akkor ő viszi el a balhét is, ez ilyen egyszerű. Szóval nekik kéne a legkevésbé moralizálni meg felháborodni azon, ha leszóljuk őket, amiért a pénzes meg a kigyúrt pasasokat választják.

2018. aug. 23. 23:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!