Miért van az, hogy előbb leszállnak rólam a férfiak, ha azt mondom "Van barátom", ahelyett, hogy "Nem érdekelsz"?
1) nem vagyok a kedvesed
2) nem az összes nő vagy és ez már bejött, szóval sz-ok rá mit írsz
#21 Lyukat találtam a jól megtervezett, verejtékes munkával felépített és sokéves élettapasztalataidra épülő randi-stratégiai rendszeredben?
Aki kívül esik a számításaidon az lényegében elhanyagolható semmiség, hm? Nem az összes nő vagyok, de bőven vannak, akik hozzám hasonlóan gondolkoznak.
ez nem lyuk, te fogyatékos. nem írtam statisztikai adatokat százalékokkal hány nőnél jön be. ha bejön sokszor akkor nyomulok. nem érdekel a kivétel, majd kiesik a szűrőn.
tanulj meg gondolkodni
Te pedig tanulj meg a magyar helyesírás szabályai szerint legalább egy helyes mondatot összerakni. Csak egy csöppet kell megerőltetned magad; nyugalom, nem fog fájdalmat okozni.
Másrészről pedig, az agresszív reakció nem célravezető. Normális hangnemben és megfogalmazásban hamarabb eléred a kívánt eredményt, minthogy leállsz velem kakaskodni.
tudok helyesen íyrni, nehéz lett volna diplomamunkát leadni helytelenül :D
ide ez is jó.
nincs célom, semmit nem akarok veled elérni. nem érted a szöveget? leírtam mi működik.
diplomamunkánál nincs lektor butuska :D
csak konzulensek.
irodalmilagf is csiszolt vok!
tudok az is lenni!
csak ahhoz fel kellene keltened az érdeklődésem :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!