Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Linket vagy linkeket légyszi...

Linket vagy linkeket légyszi ne beszólásokat.13/F (? )

Figyelt kérdés
Vannak olyan oldalak, ahol 13 évesek is tudnak ismerkedni? egy távolabbi kapcsolat, vagy barátság, vagy ilyesmi.. Barát / Barátnő szerzés stb.. (a szerzés szót félre érthetik sokan, ezért másképp fogalmazom: Ismerkedni lányokkal.)

2014. máj. 15. 17:32
1 2
 1/12 anonim válasza:
Gyakori kérdések, emberek kategória
2014. máj. 15. 17:42
 2/12 anonim ***** válasza:

teveclub és társai oldalak...

ha visszagondolok, én 13 évesen a legközelebbi plázában, a media marktban hallgattam a zenét és bújkáltam a fiúk elől, de így is megtaláltak.

2014. máj. 15. 17:42
 3/12 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy a mai világ már nem ilyen.. Képzeljétek el, hogy én is szívesebben "labdáznék a barátnőmmel" csak nincs ilyen!! régen a lányok hol voltak a válaszaitok szerint? játszótéren.. Most? Gép előtt, plázában dívaként.. És ez itt a baj, hogy ennyire változik a világ.. És igen, képzeljétek el, hogy 13 évesen barátnőt szeretnék(<== félre érthető)..... Mindenki máshogy néz ki, más az ízlése, meg minden.. Itt meg főleg nem lehet ezt szóval.. Itt ha kimész játszótérre mondjuk, akkor az ismerősök már azonnal röhögnek. Itt a "barátnő" mit és hol csinál? inkább gépezik vagy plázázni megy, de csak azért, hogy cuccokat szerezzen, meg ilyenek. ha meg nem tetszik neki valami akkor meg annyit se mond, hogy "csá" vagy valami........ Aztán egy nap meglátod a legjobb haverodat meg a "barátnődet" h csókolóznak, majd azt is elhagyja mondva: Téged szeretlek, és sajnálom. Majd aztán minden nap keres mindenhol.. A mai világ már nem olyan, mint amilyennek megismertétek. Sokkalta rosszabb. Hiába vagy 13, tisztában vagyok elég sok dologgal, és nekem a gyerekkorom eléggé durva volt, és még szinte most is az. Szóval nagyon kössz.
2014. máj. 16. 12:29
 4/12 anonim ***** válasza:

chat.hu

Atya ég!

Én 13 évesen az árokparton ültem a szomszéd lányokkal és kártyáztam estig amíg a szúnyogok agyon nem martak minket!

vörösre vertük egymás bütykeit a kártyával csapd le csacsi meg fütyi alatt, legrosszabb esetben römiztünk, de a kentkupé is kedvelt játék volt..

fogadok a csapd le csacsit is már csak névről ismeritek...

szánalmasak a mai fiatalok komolyan mondom...

pedig én se vagyok még 90-en felül!

2014. máj. 16. 12:36
 5/12 A kérdező kommentje:

utolsónak:

Az szánalmas, hogy egy normális fiú vagyok, aki csak egy normális szerelmet akar, és nem azt, hogy kiközösítsék, meg hogy lenézzék?? Igen, talán jó lenne az is, de tudod itt nincs ilyen!! Itt nincs semmi ehhez hasonló! Itt csak az van, hogy kinek mennyi pénze van, meg hogy mekkorák az izmai és kész vége! Hetedikbe járok még, hamarosan 8.-ba, de nekem elsőtől 6.-ig szar volt az egész mindenség, mert először a súlyom miatt, utána meg amikor lefogytam, azért, amilyen az arcom a pattanások meg az ilyenek miatt, és ez egyre tovább fajult!!! Sajnállak, hogyha szerinted az szánalmas, hogy én egy NORMÁLIS kapcsolatot szeretnék, nem olyat, ami tart kb. 2-3 napig, aztán vége!

2014. máj. 16. 19:18
 6/12 anonim ***** válasza:

kedves kérdező, neked az agyaddal van baj, nem azzal amit írtál :D

én nem rólad írtam a szánalmas jelzőjű véleményt, hanem pont a mai átlag tinikről, akiknek annyi a világ - és amikkel szembe kerültél te is egyébként :|

Nem is értem miért vetted magadra...

Olvasd csak el újra! - Neked max annyi közöd van a dologhoz, hogy válaszoltam az első sorommal és később a korod említem példaként.

(#4 voltam)

2014. máj. 16. 22:17
 7/12 anonim válasza:

Lány vagyok, 14. Barátnőimmel péntek este összejárunk kentkupézni meg römizni. :D

Egyikük a templomban ismerkedett össze a fiújával, a másik pedig egy utcában lakik a bizonyos hímmel. Boldog párkapcsolatok! Én egyedül vagyok, de ez 14 évesen jó nekem így.

De először is kikérem magamnak! Még hogy minden mai lány ilyen! Ne haragudj, de rossz helyen keresgélsz.Ha ilyen a stílusod, ne plázákba járj "vadászni", hanem menj olyan közösségbe, ahol az ízlésednek megfelelő vannak. Mert más stílusúak vannak cserkészeten, atlétikán, sakk-klubban, filmkörben, sims-fórumon vagy anime oldalakon. Ha meg önbizalom hiányos vagy, akkor miért a nagyvadakra, a dívákra hajtasz??? Mert ha nem mersz odamenni hozzájuk, akkor ne álmodozz róluk, mert annak semmi értelme.

És ne csodálkozz, hogy nem minden szép lány jólelkű és türelmes, hanem egy erős, jóképű, domináns alfahímet akarnak maguk mellé. Tudod, mert egészséges önértékelésük van. És senki sem akar egy olyan emberrel ismerkedni, aki nincs tisztában a saját értékével.

Mások is annyira fognak értékelni, mint amennyire Te értékeled magadat.

Puszii: egy jófej, kedves és aranyos lány, akire időnként rájön az ötperc. BÉKE

2014. máj. 20. 20:59
 8/12 A kérdező kommentje:

Utolsónak:

Pont ezt írtam, hogy mostanában már csak ilyen lányok vannak. (jó, tisztelet a kivételnek) De én épp ezt is mondom, hogy nem ilyet akarnék, hanem egy normális lányt. Elemezd újra a kérdő válaszokat. <== tömören: ezt próbálom megértetni, hogy nem a dívákra hajtok.. Volt barátnőmmel a kapcsolatunk végződése miatt eléggé összetörtem, és ezért nem merek ismerkedni, ezért nincs önbizalmam, mert félek, hogy megint összetörnek mint az előző...... Egy dolog, hogy 13 vagyok. De nagyon sokat kaptam az élettől, főleg 2009-es évben.. Amúgy meg szerintem az a hely is más, mint ez. Végül: egy kérdező voltam, akire 2 percenként jön rá az öt perc. KECSKE.

2014. máj. 20. 21:11
 9/12 anonim válasza:

(taps)

A média tanárom mondta egyszer, hogy a "Jobb félni, mint megijedni" egy baromság. Mert az az ember, aki félelemben él, nem boldog. Úgyhogy döntsd el, mit akarsz. Én elhiszem, hogy sokat szenvedtél. Keress fel egy pszcihológust. Nem gúnyból mondom, de ha nem akarod, hogy felnőttkorodban az érzelmi intelligenciád a 0 körül mozogjon, miután 2009-ben átéltél egy krízist (kösz, hogy dobálózol az évszámokkal, mintha tudnánk hogy akkor mi történt veled :P). Egyébként fórum, fórum, fórum.

És ne haragudj, de a stílusodból képtelen vagyok rájönni, hogy milyen lehetsz. Eddig arra jutottam, hogy valami összetört szívű macsó. De állandóan megdöntöd a teóriáimat :D Pattanásos vagy, hájas voltál, most sovány vagy, 13 évesen már volt barátnőd, normálisat akarsz.

Amíg magadat nem rakod rendbe, addig inkább ne kezdj bele párkapcsolatba.

TÖRPEHÖRCSÖG

2014. máj. 20. 21:24
 10/12 A kérdező kommentje:
Nem tudom, hogy neked mit jelent a "macsó".. Engem első osztálytól 6. év feléig csak kiközösítettek. Igen, a súlyom miatt. Ez 6. második félévében már megváltozott, mert lefogytam. Aztán sorra jöttek a dolgok. Mellesleg meg ha a "macsó" nálad azt jelenti, hogy olyan "Hűű de kemény vagyok és akko' mostan izé'", akkor nem. Már megpróbáltam felkeresni pszcihológust, de nem volt semmi értelme, mert szinte oda se figyelt.. Az igaz, h az évszámokat inkább hagynom kéne, mert nem tudjátok a dolgokat ezzel kapcsolatban.. Köszi a tanácsokat, és a kisebb segítséget.
2014. máj. 21. 21:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!