Minden ami hasznos kérdése:
Mit csináljak ha teszik nekem egy lány de nincs semmi közös témánk?
Figyelt kérdés
Gondolok itt arra mivel kezdjem a beszélgetést?2014. máj. 15. 18:53
1/7 anonim válasza:
akkor köszönj el egy jólirányzott szia-val és hagyd ott :)
3/7 anonim válasza:
szilvasgombocot, en azt szeretem
6/7 anonim válasza:
Érdeklődj felőle, milyen volt a napja,hogy érzi magát, mivel tölti az idejét. Ha válaszol, s szintén érdeklődik,akkor jöhetnek pl a filmek és egyebek. Biztosan találtok vmi közöset, majd látod,hogy hogyan alakul,érdemes e folytatni. NE ADD FEL ha tetszik! És figyelj rá,mit mond,a lányok szeretik,ha érdeklődnek és figyelnek rájuk. Nyert ügy.
7/7 anonim válasza:
a szia hogyvagy és a szia milyen napod volt kérdéseket légyszi ne. első beszélgetésben semmiképp. idegennel én ilyenről nem beszélek. inkább ilyen hétköznapi és kevésbé személyes témával indítanék. persze legyen valahogy köze a lányhoz, de azért vannak határok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!