Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mit tegyek ha tetszik egy fiú?

Lány vagyok... kérdése:

Mit tegyek ha tetszik egy fiú?

Figyelt kérdés
Osztálytársam, és mellé ültettek...Ha valakit érdekel a téma írjon privátban, leírom részletesen.

2014. máj. 15. 20:24
 1/3 anonim ***** válasza:
rajzolj a füzetébe
2014. máj. 15. 20:42
 2/3 anonim válasza:
előttem szóló ötlete jó volt. Írj a füzetébe dumáljatok csak az alapok és "play it cool" elven működj, ne izgulj rá nagyon, hogy ez történt inkább örülj neki és hozz ki belőle amit lehet, ne izgulj, mert az nem tesz sok jót. Rajzolhatsz a kezére is tollal meg ilyenek az is divat mostanában, bögdösheted ilyesmi. Alapvető kis dolgok incselkedések, jelek. :) Sok sikert!
2014. máj. 15. 20:53
 3/3 A kérdező kommentje:
jó de ez szerintem nem elég v nemtudom... barátok vagyunk, ehhez hasonló dolgok már eddig is voltak, meg táborban (ősszel) voltunk fürdőbe is ott fujtogattuk egymást a vízbe meg minden :D
2014. máj. 15. 21:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!