Nem tudok hízni, hogyan lesz így barátnőm, ha vasággyal vagyok 60kiló?
Figyelt kérdés
Szerintem ezért nem kellek egy lánynak sem, mindegyik valami nagy izomtömeggel vagy homokosnak kinéző fiúkkal jár, én meg egyik sem vagyok, de nagyon nyomi és hízásra képtelen. Volt, hogy hányásig zabáltam magam, de valahogy semmi sem hízlal fel tartósan. Még kondiba is jártamm meg szedtem ilyen tömegnövelőt, de akkor sem jöttem fel két kilóval többre! Most meg már kifogytam a pénzből, csórón étkezen, de kezdem feladni, lehet az én genetikám ilyen pocsék vagy valami betegségem van, azért nem tudok izmos, kigyúrt lányok álma lenni? Ha már ronda a fejem, gondolom csak az izmok segíthetnének, hogy egy lánynak is tetszek végre.2014. máj. 16. 15:42
1/7 anonim válasza:
Kussolsz, pofád befogod. Más szemében a gerendát, magadéban a szálkát se! Mocskosul nem az izomtömegekre van szükségünk. A személyiségeden változtass, te ütődött.
2/7 anonim válasza:
Én a helyedben másban keresném a problémát.
3/7 anonim válasza:
Vékony testalkatod van, gyors az anyagcseréd, ezzel nem tudsz mit tenni. Jobb, mntha 150 kilós lennél, nem? Fogadd el magad! A hozzád hasonló vékony lányokat neked találták ki.
4/7 anonim válasza:
Amúgy meg ha hizni akarsz. Számolj. Lehet te úgyérzed hogy sokat eszel de amúgy olyan kaját eszel ami laktató de mégsincs benne sok kalória.
Én is vékony voltam, aztán elkezdtem számolni a kalóriákat, fehérjét hogy mennyit viszek be, és lám.. Máris felhiztam 10-15 kilot.
57 kiló voltam 180cm-hez, msot 73 vagyok..
Akarat kérdése csak.
Ez tökéletes arra hogy számold. Jöhet hozzá a tömegnövelő is de csak akkor ha edzel mellette!
És nem 1 hétig kell lelkesnek lennie hanem 2-3-4-5-6 hónapig folyamatosan enni, és figyelni, naponta akár 6x is enni.
Valószinü legalább 3000-3200 kalória kell neked naponta hogy hizz.
>>>> Egyébként nem ettől függ hogy tetszel e valakinek, vékonyan is volt bnőm, és most is van. Ja és nem vagyok kis homokos sem. <<<<
5/7 anonim válasza:
Nem akarlak megbántani, de nézz már bele abba a nyomi tükörbe! Te legalább olyan szép és értékes vagy mint az izomagyúak. Azt emeld ki, azt tartsd észben amid van. Ès nincs olyan hogy semmid nincs. Csak azért imádkozz hogy ha észrevesz valaki az is értékes legyen ne egy lélekszívó pióca ami tönkretesz. Nem kell pénz sem ahhoz hogy tökéletes legyél valakinek. Se izom vagy háj. Csak Te kellesz ahhoz hogy a szerelem elcsalhasson. És hogy magaddal vidd azt akit szeretsz.
6/7 anonim válasza:
Vagy lehet hogy alergias vagy vmire es nem tudja a szervezeted azt a tapanyagot feldolgozni. Ezert is lehet az hogy nem tudsz hizni. Ismerettsegi koromben tobb ilyen ember is volt. De most mar jelentoset hiztak miota diataznak a megfelelo etelekre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!