A szép nők ezért járnak "gáz" pasikkal?
Mivel szépek, ezért nem mernek hozzájuk közeledni a pasik, kivéve a "gáz" hapsikat, a nők meg örülnek az ilyen jelentkezőknek is (mivel más nincs).
Nos?
Megint egy baromság, amit ki tudja kinek a becses ajkai szültek eme kárhozott világra.
Honnanafaszbólszedszilyeneket?
Ha gáz pasi alatt azt érted h nem annyira helyes és nincs sok pénze, akkor ne te mond h a csajok felszínesek.... Egy ilyen sráccal ismerkedek, és oda vagyok érte, mellesleg pedig szép vagyok, és abban is van igazság h ha az ember megkedvel valakit akkor az megszépül a szemében.
17/L
Én szép vagyok, de csöppet sem érzem gáznak a pasim. Állati aranyos, kedves, okos, stílusos.
Te pedig egy tahó vagy. És azzal, hogy a nőket a külsejük alapján csoportosítod, csak azt igazolod, hogy egy felszínes ember vagy, akinek csak is és kizárólag a külső számít. Szóval a kijelentésed, miszerint minden nőnek csak ez számít, elég nevetséges.
jaj persze, én vagyok a tahó.
akkor érdeklődnék, hogy mégis ki az, aki nem ad esélyt a fickónak, ha az nem egy alfahím? ki az, aki élből lepattintja azt, aki nem tetszik neki, nem törődve annak belső tulajdonságaival? ki az, aki csak a pénzre, kocsira, drága cuccokra utazik?
ó, csak nem a nők?
de értem már, az a tahó, aki ezt ki meri mondani - te szépség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!