Miért van az hogy a csúnyább fiúkkal rettentő jól lehet levelezni? A "szépekkel" is?
Figyelt kérdés
Itt a gyakorin nem tülekednek a kifejezetten jóképű srácok...de sok fiúval chateltem már innen, és hát nagyon jófejek, érdeklődőek, kedvesek. Mondjuk írásban az ember eleve felszabadultabb, szóban nem annyira gördülékeny az ismerkedés, úgy vettem észre. De tényleg annyira jól kijöttem néhányukkal, és olyan hülye érzés, hogy abszolút nem jönnek be, de tényleg nem. :( Pedig nincsenek ám létramagas elvárásaim...Most ezzel mit kezdjen az ember?2014. máj. 16. 21:08
1/18 anonim válasza:
VOnd vissza nagyon gyorsan. Én jóképű vagyok eléggé. És tökéletes levelezéseket lehet velem folytatni.
2/18 anonim válasza:
élőben is találkoztál velük? mert van olyan mint én, akiről lehetetlen jó képet késziteni:) és neten nem jön át a kisugárzás, a határozottság, szerintem ezért nem jó neten ismerkedni, egyébként azért van mert nem attól függ hogy valaki milyen ember, hogy mennyire helyes...
3/18 anonim válasza:
Általában csúnyább fiúk dekkolnak idefent és a csúnyábbak kevésbé sikeresebbek a nőknél, ezért próbálnak teperni, jó benyomást kelteni, szórakoztatni a hölgyeményt. :) Ettől függetlenül lehetnek a szépek is értelmesek, csak ők inkább 3D-ben próbálnak érvényesülni.
4/18 A kérdező kommentje:
Hát igaz, általában messze laknak, de (szégyen ide vagy oda) sokszor gondolom azt hogy "hálistennek"... :$
2014. máj. 16. 21:13
5/18 anonim válasza:
Attól hogy valaki neked nem jön be, még nem feltétlenül csúnya.
6/18 anonim válasza:
Lehet a helyes fiuknak nem tettszenél mert te se vagy helyes .
7/18 anonim válasza:
egyébként hány éves vagy? 2. voltam :)
8/18 anonim válasza:
Kedves kérdező, azért azt is leírhatnád, hogy te mivel dicsekedhetsz külső terén. Amúgy meg hogy neked nem jön be valaki, az nem feltétlenül jelenti azt, hogy az illető csúnya, csak talán neked vannak mégis magas elvárásaid, bármit is állítasz.
9/18 A kérdező kommentje:
18 vagyok. Élőben szoktam ismerkedni és nem csak csúnya fiúkkal (:D) de ide is járok unaloműzés céljából. :)
2014. máj. 16. 21:20
10/18 A kérdező kommentje:
Fogalmazzunk akkor úgy hogy nem jönnek be. És kérlek, ne írjatok privátot.
2014. máj. 16. 21:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!