Hogyan tudom rávenni a barátnőm az orálra?
Én is szűz voltam, és 3 hónap után feküdtem le a barátommal.
Nálam az a helyzet, hogy le akarom sz*pni, de nem merem. pedig tett rá már utalásokat hogy szeretné, de mivel vele vesztettem el, és tapasztalatlan vagyok, kicsit várom hogy ő "kezdeményezzen", mert én magamtól egyszerűen nem tudom megtenni. De ha megmondaná rendesen, h csináljam, nem is gondolkodnék rajta, mert amúgy imádom a farkát, és nem is okozna gondot h a számba vegyem. Csak még nem csináltam, és kicsit szégyellős és bizonytalan vagyok. De nagyon akarom.
Szóval lehet neki is több biztatás kéne.
Kérdés, hogy mennyire fontos neked ez a csaj!?
Hosszabb távon a kielégítetlen vágyak miatt lesznek problémák.....
ha "muszájból" csinálja, nem szívesen, nem élvezi, hogy örömet okoz, akkor neked sem lesz az igazi és abból lesznek gondok.
Ha szűz volt, kérdés, hogy mennyire szereti, élvezi egyáltalán a dolgot, felizgul-e úgy igazán, elengedi-e magát, belefeledkezik-e az egészbe, képes-e "belevadulni" a szexbe, vagy csak hagyja, csinálja a dolgot.....
Én 45 éves férfi vagyok, de nemnagyon találkoztam még olyan nővel, aki megfelelően "felhúzott" állapotban, ne ugrana rá a dologra...
Ha ez neked fontos és miért ne lenne az, akkor semmiképp se nyomd el magadban ezt a vágyad, mert később úgyis visszaüt. Van mikor az ember /nő-férfi/ csak egy kis kényeztetésre vágyik. Egy hosszútávú kapcsolat rejtett, elnyomott szexuális vágyakkal nem fog működni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!