Mennyire gáz az, ha azt hazudom az embereknek, hogy volt már párkapcsolatom?
Ha nem tudják meg az igazságot akkor nem gáz. Cikinek érzed h még nem volt pasid 23 évesen. Ennyi.
És ezen , hogy hazudsz erről, ezt nem fogod tudni megállni h ne tedd...:)
Én 18 évesen éreztem gáznak, hogy még szűz vagyok, mivel az osztálytársaim zöme már több kapcsolaton is túl voltak, de én még csókolózni sem csókolóztam. Utána lett egy hosszú kapcsolatom és 20 évesen veszítettem el a szüzességemet.
Van egy ismerősöm, aki 28 éves és még nem volt lánnyal, volt már egy kapcsolata, de az ágyig nem jutottak el, mivel a srác hívő. Őt is zavarta, hogy a kapcsolata után még mindig nem talált párt, de ma már nem érdekli, azt mondja, hogy így most boldog, de örülne, ha találna magának párt. Szóval szerintem egyáltalán nem gáz és emiatt nem kell hazudnod.
Jogod van az önvédelemre. Én ezt mondom.
Nem rossz szándékkal teszed, gondolom volt már tapasztalatod a lenézéssel, ész osztással.
Megspórolsz ezzel sok mindent. Ismerősöknek, ha futólag kérdezik, ennyit hantázhatsz, a kellemetlenségeket elkerülve, és a hátad mögött való suttogást...
Szép dolog az őszinteség, de ne legyünk naivak...
Persze, ha valakihez közelebb kerülsz, az más dolog, az már bizalmi kapcsolat, ott ilyen félelemnek, megítélésnek nincs helye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!