Milyen hosszú együtt járás után tanácsos lefeküdni a barátommal, ha nem akarom hogy könnyűvérűnek tartson, vagy mások ku-vázzanak le?
Figyelt kérdés
Nagyon kívánjuk egymást, de én még szűz vagyok és a kapcsolatunk is elég friss. 1 éve ismerjük egymást, de csak 2 hete vagyunk együtt.2014. máj. 14. 17:23
1/6 anonim válasza:
Ha dúl a szerelem köztetek nincsen időkorlát. Mások véleménye meg nem számit. (miért is számitana???)
Ti, és csakis ti döntsétek el mi legyen
2/6 anonim válasza:
Majd, ha nem érdekel mások véleménye, akkor elég érett leszel a szexhez.
3/6 anonim válasza:
Majd ha úgy érzed, hogy már kész vagy rá.
4/6 anonim válasza:
Az, hogy mikor, mit és hogyan csinálsz a barátoddal csakis rátok tartozik, ez a magánügyed, senkinek semmi köze hozzá.
De azt mondom, hogy ha itt kell erről tájékozódnod, hogy mikor feküdj le vele, akkor valóban nem vagy érett hozzá, ugyanis egy érett gondolkodású, felnőtt ember nem teregeti ki a szexuális életét vadidegen embereknek és/vagy nem kér segítséget vagy tanácsot abban hogy mikor feküldhet le a barátjával.
Ez nem másoktól kell hogy függjön, ha igen, akkor már baj van.....
5/6 anonim válasza:
Én fél évig vártam amikor szűz voltam, amúgy kb. 1 hónapot szoktam.
6/6 anonim válasza:
Hát figy.kedves kérdező nem tudom hogy hogy érted azt hogy hosszú együtt járás, mettől meddig tart az a hosszú?? Mondjuk Budapesttől egészen Londonig jártatok, sétáltatok, mentetek el, vagy Thaiföldig vagy hány km-t milyen hosszú távolságot mentetek együtt? A másik meg én mindennap le szoktam feküdni aludni,, ha fekszek le aludni akkor előbb utóbb össze esnék a fáradtságtól, az hogy te a barátoddal akarsz nekem mind1,, legalább nem annyira fogsz félni a sötétségtől, meg a mumusoktól.:D Te az egyik ágyra ő pedig a másikra, ha csak egy ágy van akkor egyik oldalra te másik oldalra te, az nehézkés megoldani egy kicsit ha egy takaró van mert akkor egyikötők fázni fog. Dehát úgyis itt van a jóidő, ki lehet birní. Ha egy heverő van nektek úgy mint nekem ágy helyett azon már nehéz elférni kettőknek az egyik biztos a földön fogja végezni az éjszaka folyamán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!