27 évesen érdemes fizetős lányt keresnem?
Nem... ez bizony minden nőnél így van valamilyen formában. Leírom, és jobb ha megfogadod a tanácsomat, mert én rengeteg csalódástól kímélődtem volna meg, ha akkor elmondják :D
Régen azt hittem, hogy úgy megy az egész, hogy összejössz a lánnyal, és megadsz neki mindent, kedvesség, odaadás, gyengédség, ajándékok, romantika ezek lennének a legfontosabbak...
Óriási naív tévedés. Bár ez jön romantikus filmekből, hogy erre vágynak a nők, de valójában ez nem igaz. Előbb utóbb ez unalmassá válik, "túl sok", "túl nyálas", és előbb utóbb az lesz a vége, hogy kidob a csaj, és lelép a határozott, kicsit szemét macsóval.
A legfontosabb amit el kell érned, az a tisztelet. Ki kell vívnod, hogy tiszteljen a nő. Ehhez pedig az kell, hogy sokszor keményen megmondd a saját önálló véleményedet. Hatással légy rá, próbáld alakítani... sokaknak szüksége van egy apa szerepre is kb. Ha kiszolgálod, tejben vajban fürdeted, csókolgatod éjjel nappal, mindig virágot viszel, akkor elveszik a tisztelet előbb utóbb. Már nem lesz értékes a kedvességed, a jószívűséget, ezért szépen lassan elmúlnak nála az érzelmek...
Nagyon kell figyelni, hogy a kedvességet és a romantikát is szépen adagolni kell. Lehet annyira bele vagy zúgva, hogy éjjel nappal vele lennél, csókolgatnád, ölelgetnéd, de ez a legrosszabb amit tehetsz. El kell érni, hogy az a kedvesség amit adsz, azt értékelje, sőt megőrüljön érte. Ezért nem szabad elhalmozni mindennel. Nem szabad állandóan dícsérgetni, udvarolni neki, mert rá fog unni, és megszokja. Szépen finoman, csak módjával... sőt fontos az önálló vélemény. Ha valami nem tetszik, akkor keményen oda kell mondani. Ez nagyon fontos, mert NEM FOG tisztelni. Persze ez a tisztelet kölcsönös, hiszen ő is elérte nálad.
Szóval ha összejössz egy lánnyal, akkor utána jön a legnehezebb része. Meg is kell tartani. Folyamatosan fenn kell tartani az érdeklődését, a szenvedélyét, ezért nem szabad befásulni, vagy túl rátelepedni és "megfojtani". Nem szabad éreztetni velük azt, hogy ő a világ közepe, és csak mert ott a lába között az a dolog, máris mindent megtehet. Főleg a szebb, intelligensebb lányok azok, akik rettenet el tudnak szállni maguktól, és ha nem kapják meg ezt a férfias, kemény, határozott érzést, egyszerűen otthagynak a fenébe.
Ez az ami mindig és mindenhol alapszabály, minden nőnél. Ez nincs kimondva, és még véletlenül se fogja az orrodra kötni, de ha nem ilyen vagy, akkor véged hamar. Megesznek reggelire :) Így van ez bátyám korosztályában is, aki 40 körüli... csak őt a felesége hagyta ott sok év után, meg több nője. Ő is az a tipikus nyájas, jámbor, soha fel nem emelné a szavát szerintem. Tejben vajban fürösztötte a barátnőit, külföld, welness szálloda, családi ház, egszisztencia, gyerekszeretet, és mégis otthagyták. Egy primitív bunkó gorilla kinézetű majom miatt.
Itt szúrtam el én is, de nagyon. Túl kedves, túl jófiú voltam, csókolgattam, ölelgettem és közben meg bevallottam hogy szűz vagyok, és emiatt szépen lassan elvesztettem a férfias határozottságomat. Elveszett az az izgalom, ami az elején megvolt, amíg még tudtam férfi módjára viselkedni. és igen, nekik nagyon fontos, hogy nőként, sokszor vadmacskaként érezzék magukat. Ehhez pedig néha el kell őket kapni határozottan :) Persze kell a romantikus rózsás mécseses este is, de bizony hidd el nekem, a legártatlanabb mélyvallásos lányka is igényli a határozottabb fellépést :) (sőt megsúgom, talán ők a legperverzebbek titokban :D)
Nagyon köszönöm,hogy leírtad a saját tapasztalataidat.Megmondom őszintén hogy úgy érzem ez nem egy tipikus női fajtára vonatkozik,hanem általában a női nemre,persze kisebb nagyobb ide-oda húzásokkal,Mondasz egy-két alap igazságot.De mi van azokkal a párokkal akik egész életüket egymás mellett élik le?
Nagyon kíváncsi lennék hölgyek véleményére,kérem reagáljanak a kedves utolsó válaszoló,soraira.Ne azt írják le hogy szerintük van benne valami amit mond hanem tapasztalatot osszanak meg,hölgyek alatt a 25+ korosztályt értem.
Amúgy én június vége felé szeretnék elmenni egy lányhoz. Már kis is néztem régebb óta... Nem annyira felkapott, viszont minden beszámolóban ami van azt írják, hogy nagyon kedves és modell arcú és "barátnő fílinget" nyújt. Nekem az arc fontos nagyon.
Nagyon nehéz vizsgaidőszakon leszek túl, és úgy akarom kezdeni a nyarat, hogy levetkőzöm a szüzességemet :) Lesz pár fesztivál a nyáron, és volt már olyan, hogy a csaj át akart hívni a sátrába, mert "nem szeretett egyedül aludni"... aztán mondtam, hogy bocs de érzelmek nélkül ez nekem így nem megy. Épp szerelmes is voltam egy lányba, akit aztán elszúrtam végül. Szóval így hagytam ki egy fesztiválos szüzességelvesztést, még ha jól rémlik 21-22 évesen... Legbelül persze féltem, hogy fel fogok sülni :D Pont előtte mesélte a sátras lány, hogy szexelt egy sráccal, és 1 perc alatt elment, aztán mégegy menet volt és akkor is. Ezt úgy írta le hogy eléggé ciki volt, mert az exbarátja iszonyat könnyen ki tudta elégítei, és ezek után gyász volt az 1 perc. Na szóval ez is benne volt... most szűzként pár sör után nekiállok bénázni, aztán marhajó első élmény lesz leégni...
később mondta is a lány, hogy "Te komolyan szűzen akarsz meghalni?" :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!