Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy biszexuális férfi is lehet ápolt igényes és egészséges és sportos modern!?
Én harmincast,negyvenest,ötvenest keresnék aki ápolt igényes és egészséges sportos barátságos és korrekt intelligens, kulturált,művelt.
És nem árt ha modern is.
Nagy szép farok és formás makk előny.

válasza:

válasza:

válasza:Igen, lehet. En is az vagyok. Nem a szexualitas hordozza ezt.
En is a fentieknek megfelelo huszonevessel (max a harmincas evei nagyon elejen jaro sraccal) ismerkednek.

válasza:Hogyne.
De amúgy miért nem egy társkeresőn keresgél? Ön naponta kiír egy ilyen kérdést.

válasza:Semmi köze nincs a szexuális irányultságnak a felsorolt kívánalmak meglétéhez vagy hiányához.
Én még csak twink vagyok de szép nagy szerszámmal, és nagy potenciával

válasza:Én ilyen vagyok, örülök, hogy végre engem is keres valaki
Írj
További kérdések:
Még nincs aktív partnerem, de szeretnék azért felkészült lenni és szeretnék egy kicsit előre gyakorolni. Már van egy műpéniszem, ami simán bemegy tövig, de attól félek, hogy az kevés lesz és nehezen fog bemenni majd élőben. Az én műpéniszem 12cm hosszú és 2,5-3cm...
Illetve elmondod a csajodnak hogy bi vagy?
Nekem a srác azt akarta, hogy úgy dugjam meg hogy előtte beszed valami altatót és elalszik.
Van most egy aki azt akarja hogy szexeljek elsőre pasival. Ezzel amúgy alapvetően nincs gond mert bi vagyok. De azért para, hogy mi van ha átverés. Szerintetek kér ilyet domina?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!