Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mért ilyen nehéz szopó pajtást találni aki megbízható egészséges?

válasza:Mert az emberek többre vágynak.
Én szeretek szopni...ez ok,de másra is vagyok!

válasza:

válasza:Elég nehéz találni az biztos.
Nekem is elég lenne egy megbízható ápolt, velem koru akit leápolok és megy mindenki a dolgára utána :)

válasza:Fiú vagy lány vagy kérdezö?
én Debreceni vagyok ha valakit érdekelne xd
btw amúgy igen, néha tényleg jó lenne egy ilyen de mindenki vagy többre vágyik vagy semire sem.

válasza:5-ös
Teljesen igazad van. Általában mindig többet akarnak.

válasza:

válasza:

válasza:4-es
Te menyi vagy ? és hova valosi?
felteheted a kérdést hogy biztosan akarok valamit, lehet igen lehet nem,
szimpla kérdés, de azért ahogy írtad te neked sem ártana már valaki.

válasza:#9
Budapest. 30 as korosztály vagyok.
Igen jó lenne valaki akivel ennyi van. Persze a megbeszéltek alapján.
Kapcsolódó kérdések:
Létezik natúr,"tiszta" fehérjepor egyáltalán?
Piackutatást kell csinálnom, ha van egy kis szabad időd légyszives válaszolj a kérdésemre. Lehet röviden, de ha hosszan válaszolsz annak is örülök. Előre is köszönöm annak aki veszi a fáradságot és válaszol ❤
Megbízhatóak? Törzskönyves, egészséges kölyköket árulnak?
1 hónapja indítottam 200 literes növénynes akváriumomat és szeretnék halakat vásárolni bele. Eddig a Green Aqua-ban vásároltam (velük meg vagyok elégedve), de ott sajnos a halak választéka nem túl nagy azokból a fajtákból amiket szeretnék. Elsősorban corydorasokat,...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!