Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Biszexuálisok! Nektek milyen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Biszexuálisok! Nektek milyen ciklusban változik, hogy kihez vonzódtok?

Figyelt kérdés

Mi az az időintervallum? Illetve biszex férfiak! - milyen arányban vonzódtok a nőkhőz és a férfiakhoz (%-ban, nagyjából). Illetve mi az, ami megfog az adott nemen?

Vagytok emellett párkapcsolatban?

márc. 5. 17:18
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
A vágyaim állandóan,egyformák.Akit csak meglehet kapni.
márc. 5. 19:33
 12/20 anonim ***** válasza:

Vannak ilyenek, jól tudod, kérdező. Az egyéni megítélés bonyolítja a biszexualitást. Sok olyan meleg biszexuálisnak vallja magát, akiknek így könnyebb elfogadni a saját neme iránti vonzalmát, de ahogy a #6-os írta, valójában tartós, egyidejű, szexuális vonzalmat jelent mindkét nem felé.

Az orientáció képes megváltozni, bármilyen hihetetlen. Van olyan, akit évekig csak nők, és utána csak fiúk izgatnak, tehát NEM arról van szó, hogy csak később jött rá, de tény, hogy olyan is van. Ezek mind biszexuálisként vállalhatják magukat, tévesen.

márc. 5. 22:25
 13/20 anonim ***** válasza:
52%
Nálam ez nem ciklikusság kérdése. Inkább vallom magam leszbikusnak, a csajok jobban vonzanak, jobb a szex és minden más is, de van valami, amit a csajoktól nem kaphatok meg: a sperma és a szopás. Más nem különösebben izgat vagy érdekel pasival, és bármennyire is egyébként kielégítő a szex csajjal, ha nem szophatnék és nem kapnék spermát, egy idő után hiányozna, ennyi.
márc. 6. 08:26
 14/20 anonim ***** válasza:
57%

Én bi vagyok és mindketővel teljesen más így egyszerre vonzodom mindketőhöz.

Igaz bi téren passzív vagyok! Nőknél aktív

márc. 6. 21:16
 15/20 anonim ***** válasza:
52%

Nálam nincs ciklus, nőkhöz is folyamatosan vonzódom, de velük inkább kapcsolat szempontjából, pasikkal jobb a szex, így velük meg dugatni szeretem magam.

Nyilván pasit könnyebb találni, mint nőt, főleg olyat, aki elfogadná.

márc. 7. 12:04
 16/20 A kérdező kommentje:
Szóval az a jellemző a biszex férfiaknál, hogy érzelmi kapcsolati szinten inkább nővel, szexuális kapcsolati szinten inkább férfival vannak? De ha ez a jellemző, akkor hogy vannak nővel, és hogy hogy nem férfiakkal? Nővel egyáltalán nincsen szex, vagy ha van az is ritkán?
márc. 7. 12:55
 17/20 anonim ***** válasza:

Teljesen változó. Mikor mennyire vagyok kanos. Van, hogy hetekig, de megesik, hogy hónapokig a fiúk felé sem kacsingatok.

De megesik, hogy látok az utcán vagy a vonaton/buszon egy csini izgi transzit vagy fiatal lányos fiút, femboyt akkor kapcsol az agyam és már áll is a farok...

Na olyankor bekapcsol a bi hajlam és beindulok, kanosabb leszek.

Erre jó megoldás egy fix partner akivel titkos tali és mehet is az élvezkedés.

Mimdezek után visszabillen minden a megszokott hetero kerékvágásba és a csajoké a főszerep. Aztán ha olyan is van, hogy csak úgy egyszerűen szopatnék vagy dugnék egy frankót de változatosságra vágyom, akkor ismét bi úton. Szóval változó.

márc. 12. 09:13
 18/20 anonim ***** válasza:

17-es vagyok. Még hozzátenném, hogy csakis a nőkkel tundék párkapcsolatban lenni illetve érzelmileg is ők foglalkoztatnak teljes mértékben. A nőkkel szexelek többet is.

A bi dolog egy izgalmi szexuális plusz igény amit alkalom adtán kielégítek.

márc. 12. 09:22
 19/20 anonim ***** válasza:
27%
18# Magyarul kihasználod a pasikat szexuálisan, mert másra nem jók. Párkapcsolat, lelki dolgok? Ugyan már.. Gratula...
márc. 12. 09:24
 20/20 anonim ***** válasza:
27%
18# Tehát a nőket párkapcsolattal, meg szerelemmel szédíted, közben pedig, ha úgy tartja kedved, férfiakkal félredugsz.. És persze csak testileg kellenek a férfiak, leszarod a lelkivilágukat. Jellemes ember vagy, mit mondjak...
márc. 12. 09:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!