Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Ekkor biszexuális vagy meleg...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ekkor biszexuális vagy meleg egy férfi?

Figyelt kérdés

Ha az illetőt nem igazán izgatja a férfiakkal való közösülés (nagyon maximum alkalmanként), csupán esztétikailag szépnek tartja a férfiakat, megbámulja őket az utcán illetve alapjában jobban megnézi a férfiakat.

Illetve mitől biszexuális egy férfi? És mitől meleg? Meddig számít melegnek, és mitől biszexuálisnak? Szex hogy megy?

márc. 6. 18:39
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
Az a fekete pólós srác neked feminin?? Mitől?
márc. 7. 22:28
 22/34 anonim ***** válasza:
0%
Az vagy, aminek vallod magad.
márc. 7. 22:32
 23/34 anonim ***** válasza:
Kérdező, te még szűz vagy, ugye? És hány éves?
márc. 7. 22:54
 24/34 anonim ***** válasza:
kárdező torkozz le egy pélót oszt megtudid
márc. 8. 07:13
 25/34 A kérdező kommentje:

21-es és 23-as: Még igen, 18 éves. Nem tudom, egyszerűen nőies alkatúnak tartom, nőiesek a vonásai.

22-es: Bár ilyen egyszerű lenne, én lennék a legboldogabb.

24-es: Magától a torkozástól undorodok, nem szopnák le senkit, ahhoz "nem lenne gyomrom". De ha itt tartunk nem is baszatnám meg magam, mert az szintén nekem azonos kategória a torkozással.

márc. 8. 08:02
 26/34 anonim ***** válasza:
68%
bocs csávókra gerjedsz, ? én azt látom, hogy csak a szégyen miatt nem válalod be a dákót, pedig titokban arra vágysz, a pina sem egy szép látvány, mégis mindenki azt akarja dugni :DS
márc. 8. 09:46
 27/34 A kérdező kommentje:

Nem, amúgy full őszintén nem érdekel a dákó, nem a szégyen miatt nem merev felvállalni.

Csupán egy férfi külleme az, ami engem megfog. Ha látok az utcán egy férfit, akkor nem a farkát és a seggét nézem. Szinte mindig, csak is az arcát. Mellesleg nincs is meg a gondondolat, hogy nekiessek vele az ágynak. Csupán jobban megfog az utcán egy férfi látványa, mint egy nőjé. És ez az ami engem zavar. Nem tudom, hogy ez egy bi hajlam, vagy fétis. Ezért tettem itt fel a kérdést, hátha valaki tud erre valamit mondani

márc. 8. 10:28
 28/34 anonim ***** válasza:
70%
27# Akkor te inkább heteró vagy, a leírásod alapján.
márc. 8. 10:29
 29/34 A kérdező kommentje:
28-as: Lehetséges, csupán nagyon zavar, hogy jobban megnézem a férfiakat, mint a nőket.
márc. 8. 11:16
 30/34 anonim ***** válasza:
100%
Akkor ne nézd meg őket egyáltalán. :) Nem tudod megállni, hogy ne nézd meg őket? :)
márc. 8. 11:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!