Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet meg igy kesöbb baratnönk?
Figyelt kérdés
Haverommal nagyon kanosak voltunk egyik nap mikor nalunk voltunk, es lefeküdtünk, vagyis olyasmit csinaltunk.
Mindketten fiuk vagyunk.
Most viszont elegge bizarnak tartjuk az egeszet.
Lehet igy meg kesöbb baratnönk?
márc. 6. 20:00
12/24 anonim 

válasza:

11) en nyíltan biszex vagyok. Szoval igen, nezem a biszex topicot 😂
13/24 anonim 

válasza:

12es nem tudtam, hogy zárt körű a klub
14/24 anonim 

válasza:

13) nem zart koru, rengeteg fake hetero van itt.
15/24 anonim 

válasza:

14es pl. én is. :D heteronak mondom magam, pedig szeretek a bugyiba és gatyába is turkálni.
16/24 anonim 

válasza:

Igen, ezert írtam, hogy fake=hamis hetero
17/24 anonim 

válasza:

16 magamra ismertem, tetszik a szép nunika, de a szép kolbika is mindkettővel élvezet foglalkozni
18/24 anonim 

válasza:

És mi volt szopi szopi vagy digi dugi is?
19/24 anonim 

válasza:

is is, pár kolbika járt már a popócskámba és a szájacskámba is
20/24 anonim 

válasza:

Hát ha kívánjátok a nőket is akkor miért ne? Ha nem kötöd a csaj orrára, hogy k*rtál már meg pasit akkor nem hinném, hogy gond lenne. Ló nincs, jó a szamár is alapon kielégítettétek a szexuális vágyaitokat. Vagy ha esetleg a lelkiismereted frusztrál és állít eléd gátat, akkor próbáld meg lerázni magadról. Felejtsd el és kész. Én tizenévesen dugtam haverral, sőt még le is szoptam. Akkor ez volt, most mégis van barátnőm.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!