Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem értem az érzéseimet, mit tegyek?
A párommal 2,5 éve vagyunk együtt, aki férfi. Távkapcsolatban élünk, ritkán találkozunk, mert nincs rá lehetőségünk.
Az életembe visszatért egy olyan lány, akibe a párom előtt is szerelmes voltam, és úgy érzem, most is az vagyok. Sose voltam lánnyal, nem is így képzeltem el az életemet, mégis úgy érzem, hogy kipróbálnám milyen lehet.
A párommal az elköteleződés az első pillanattól fogva alapvető volt, a kezemet is meg akarja kérni, de úgy érzem, ez kezd túl gyors lenni nekem, és nem tudom mit akarok. Soha nem csalnám meg, és tudom, hogy ő se engem.
A lánnyal napi szinte találkozok, mert a legjobb barátnőm lett, és tudom, hogy ő leszbikus. Valamiért nagyon vonzódok hozzá, de inkább lelkileg nagyon szoros a kötelék, ami összefűz minket.
A párom homofób, és félek elmondani neki, ki vagyok valójában. Amikor utalást tettem rá, kinevetett.
Mit tegyek? Köszönöm a válaszokat.

Szerintem a pároddal nem vagytok egy szinten ami most is és később is gond lesz és marad is. Ha belegondolsz egyértelmű, hogy mit kéne tenned...így nem élhetsz vagyis élhetsz de tönkre fogsz menni lelkileg :/
Én megértenélek és elfogadnám, hogy lenne egy nő is az életedben de én foglalt vagyok viszont tuti van még olyan pasi aki magán kívül a te érzéseidet is figyelembe veszi. F.

Hú figyelj! Mintha magamat olvasnám.
Dobd a fiút mert lelkileg tönkremész. Én is így tettem és boldogabb vagyok, mint valaha.

Szerintem hazudsz és csak tönkre akarok tenni mások kapcsolatait

Örülök, hogy ismersz és tudod a múltamat!😘

Határozottan azt mondom, lépj ki ebből a kapcsolatból, de mihamarabb. Betegesen féltékeny ez a srác, csak megkeserítené az életed.
Értem, hogy ő neked az első, de nem ér annyit, hogy tönkremenj bele.

De az más ha egy férfit kell bevonni, mint egy nőt 😅 Gondolkozz már 😄

A fiúba nem vagy (már) szerelmes, inkább lelkileg függsz tőle.
Szakíts!
Aztán lehet, hogy ezzel a lánnyal leszel boldog.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!