Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Strapont aktív félként (is) élvező lányok, nők?
Figyelt kérdés
Nagyon fura, ha a pasi lovagol rajtatok, úgy dugjátok?ápr. 25. 23:43
1/3 anonim 

válasza:

Nálam nem az. De én jobban szeretem azt amikor én dugom a párom. Nézni és élvezni azt hogy én rakom bele és én okozok neki örömet, ez sokkal többet ér nekem. Nem beszélve arról hogy egy ilyen dolog sokkal meghittebb. Hatalmas nagy őszinteség és bizalomra van szükség mindkét fél részéről. Ez nem egy hagyományos szex, ez teljesen más. Részemről mindent bele adok hogy a párom élvezni tudja ezt. És a végén egy felejthetetlen szexel zárul az egész, amit mind a ketten nagyon élvezünk.
2/3 A kérdező kommentje:
Irigylésre méltó. 😊
Sajnos én sohasem találkoztam ilyen nővel.
ápr. 26. 14:13
3/3 anonim 

válasza:

Tudom hogy ritka. Sőt... Van egy barátnőm akivel nagyon őszintén szoktunk beszélgetni és el mesélte nekem hogy egy barátja meg kérte arra hogy... nem e próbálnák ki ezt a fajta szexet, már mint hogy ő mint nő a párját dugja meg. Hogy mi lett belőle azt még nem beszéltük meg. De azért ebből is látszik hogy nem csak egy férfi kívánja ezt. Nekem ezt teljesíteni egy férfinak nem gond. Hiszen én csinálom ezt nem pedig egy másik férfi, ezért is nem tudok màs hogyan rá tekinteni csak mint férfi. Mert ezt egy nővel akarja át élni nem férfivel. Így ez semmilyen téren nem homoszexuális dolog. Bocsánat hogy őszinte ez a véleményem. Tényleg kevesen vagyunk így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!