Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon izgatna egy jó kis szex kamionosokkal, kamionparkolóban pl. Nem prostiként természetesen, nem vagyok az. Vékony, csajos, jótestű transzi vagyok. Csini "csaj" kis plusszal. Tudtok ilyen helyet ajánlani ahol lenne érdeklődő partner? Bp, Érd, M0,
Figyelt kérdés
máj. 3. 09:16
11/14 anonim 

válasza:

Bezzeg igazi csajok sose ilyen rámenősek
12/14 anonim 

válasza:

11, Az "igazi" ebbe a mondatba tök felesleges.
13/14 anonim 

válasza:

Csaj kis plusszal? Inkább fiú kis mínusszal (IQ).
14/14 ZsocaLatex&PVC 

válasza:

Szia nem vagyok kamionos,de Érd közel van szóval beszélgessünk csak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!