Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hármas szex ilyen módon nagyon beteges?
Figyelt kérdés
A pasimmal régóta tervezzük hogy kipróbálnánk hármasban. Fiatal pár vagyunk ami azt jelenti hogy 20 körül mindketten. 3 éve vagyunk egy pár. A pasim bi, és volt már fiúval is korábban. Én nem szerettem volna 2 pasis hármast, ő viszont igen, így nehéz volt közös nevezőre jutni. Van egy "barátja", egy bi srác aki transzi, vele volt már viszonya régebben is. Jelenleg lányként éli az életét. Tényleg nagyn igényes és csinos "lány". Ő rá gondolt hogy vegyük be harmadiknak. Nagyon beteg ötlet?máj. 7. 08:32
1/14 anonim 

válasza:

Szerintem egy próbát megér. Én nézném is. F
2/14 anonim 

válasza:

Én még az én perverziómra szokták azt mondani, hogy beteges. :)
3/14 anonim 

válasza:

De akkor rosszul fogalmaztál. Nem pár vagytok, csak dugópajtik
4/14 anonim 

válasza:

Miért lenne beteges? Mi szexbulikba járunk a párommal. Azt tegyétek ami jó!
24L
5/14 anonim 

válasza:

2.
Na igen . Az enyém se gyenge. Az tényleg beteges. 1es voltam
7/14 anonim 

válasza:

Az a baj,hogy 20 évesen megfogalmazódik benned ez a kérdés. Kiöregedett kapcsolatban szoktak ilyet kérdezni ,vsgy egyáltalán harmadik félt bevenni. Ti még nem is ismeritek egymást. Ha szakít akkor meg ne csodálkozz hogy kiteregeti hogy mekkora kurv.@ vagy.
8/14 anonim 

válasza:

3 éve vagyunk együtt. Régóta tervezzük .🤣🤣🤣 Baz.dmeg nem a pasid, csak dugtok. Pont.
"vele volt már viszonya régebben "
Miért kérded akkor hogy beteges e? A csávó jól jár,te meg igazából ebben a sztoriban hol vagy? És ne sertődj meg,de magadat sem látod,mert azt sem tudod eldönteni akarod e vagy nem? Ha már itt teszel fel kérdést erről,szerintem ne eröltesd,hagyd öket kettesben.. a csávó meg nem sokáig lesz veled hidd el
9/14 anonim 

válasza:

Csávó dugassa meg magát, te meg húzás meg magad mással. Halott sztori
10/14 kisördög1 

válasza:

Ha ez a vágyatok akkor miért ne élnétek meg?!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!