Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki lehet szűrni, hogy ki a "belevaló" pasi? Partnerkeresőn rengeteg pasi írja, hogy ennyire-annyira kemény és ezt, meg azt csinálná velem, aztán ha meg is jelenik, nem áll...
Figyelt kérdés
Fehérneműs crossdresserként vagyok fent az egyik erotikus társkeresőn.máj. 21. 07:37
1/8 anonim 

válasza:

A másik oldal se jobb. Ezt domináns férfiként mondom.
Rengeteg ember sajnos csak írkálni szokott ilyesmikről. Mindent bevállal de a találkozóra nem jön el. Rengeteg ilyen beszélgetést folytattam már, és nagyon ritkán van belőle ténylegesen is valami.
Manapság úgy tűnik ilyenek az emberek. Nehéz olyat találni aki ténylegesen is találkozni akar, sokaknak szerintem elég hogy ír róla és közben kiveri.
2/8 anonim 

válasza:

Ezzel én is így vagyok mint az 1. a subok se jobbak. Online megy a keménykedés ha meg egyàtalàn sor kerül a találkozóra akkor jön a “ezt ne” “ez nem jó” “ezt nem akarom”. Úgyhogy a válaszom nem ezt nem lehet kiszűrni. Találkozol aztán ha mázlid van tényleg azt kapod amit beígértek.🤷♂️
3/8 anonim 

válasza:

Arról nem is beszélve hogy a hozzád hasonló crossdresserek nem is találkoznak senkivel. A neten élik a maguk kis világát.
4/8 A kérdező kommentje:
Én ha nem is gyakran, de szoktam, de az előbbiek miatt nagyon lelombozódtam...
máj. 21. 10:59
5/8 anonim 

válasza:

Akivel szoktál azokkal mi van? Csak 1 tali és kész vagy nem adták meg amire vágysz? Mi az amit szeretnél megélni?
6/8 anonim 

válasza:

Helo!
Nagyon sokszor hallottam hasonlókat... Sajnos az a helyzet, hogy nem tehetsz semmit előre, minden az aktusnál dől el.
Amit viszont megtehetsz: ha nem úgy alakul már az elején, ahogy tervezted, menj el vagy küld el. Nem kell szórakozni.
7/8 A kérdező kommentje:
5ös: Akivel voltam, mind egyszer volt. Sosem adták meg, amit akartam/szerettem volna. Néhányan csak cumit akartak, de nem is tudtak többet. Az nekem kevés... Aki dugást ígért, annak nem állt fel, vagy rendesen nem állt fel, vagy pár perc alatt lerendezte... Ilyenek voltak.
máj. 21. 17:40
8/8 A kérdező kommentje:
5ös: Hosszú aktust, ahol kitölt a pasi, és előtte is kis játékot, cumit... Pózt is vált, elhúzza mindkettőnk örömére a dugást...
máj. 21. 17:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!