Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki lehet szűrni, hogy ki a "belevaló" pasi? Partnerkeresőn rengeteg pasi írja, hogy ennyire-annyira kemény és ezt, meg azt csinálná velem, aztán ha meg is jelenik, nem áll...

válasza:A másik oldal se jobb. Ezt domináns férfiként mondom.
Rengeteg ember sajnos csak írkálni szokott ilyesmikről. Mindent bevállal de a találkozóra nem jön el. Rengeteg ilyen beszélgetést folytattam már, és nagyon ritkán van belőle ténylegesen is valami.
Manapság úgy tűnik ilyenek az emberek. Nehéz olyat találni aki ténylegesen is találkozni akar, sokaknak szerintem elég hogy ír róla és közben kiveri.

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Helo!
Nagyon sokszor hallottam hasonlókat... Sajnos az a helyzet, hogy nem tehetsz semmit előre, minden az aktusnál dől el.
Amit viszont megtehetsz: ha nem úgy alakul már az elején, ahogy tervezted, menj el vagy küld el. Nem kell szórakozni.
Kapcsolódó kérdések:
félreértés ne essék, nem az egyéjszakás lányok ismérveire lennék kíváncsi, hanem a perverz lányokéra, akik szeretnek kísérletezni és egyáltalán nem prűdek, szexuálisan nem konzervatívak.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!