Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Férfiként rendszeres szexre...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiként rendszeres szexre nőt vagy férfit könnyebb találni? Hogy tudom elérni, hogy ne nekem kelljen kezdeményezni?

Figyelt kérdés

Keresek valakit, akivel tartósan szexuálisan együtt lennénk. Ha nő, akkor párkapcsolatban is benne lennék, így nem keresnék többet mást. Ha férfi, akkor szexhaverként mély barátság lenne.

Hiányzik nekem a meghittség, nem találom a helyem, szeretetre gondoskodásra odaadásra vágyom, és arra, hogy ne csak én kezdeményezzek egyoldalúan, hanem a másik fél is kimutassa azt, hogy fontos vagyok, értékes vagyok, rengeteg jó tulajdonságom van, nincs velem semmi baj, nem vagyok szörnyeteg.

Általában ha nőkkel ismerkedek, folyton azt kapom, hogy nem tetszem neki, gyakran úgy hogy nem is ismer engem. És ez rettenetesen fáj nekem, mert nincs akinek viszont tetszenék.

okt. 28. 21:38
 1/6 anonim ***** válasza:
27%

Életkorod?

Hogy tudom elérni, hogy ne nekem kelljen kezdeményezni: ehhez meglehetősen jól, vonzóan kell kinézni.

okt. 28. 23:03
 2/6 anonim ***** válasza:
0%
Neked vagy nekem?
okt. 28. 23:47
 3/6 anonim ***** válasza:
84%
Nem tudom , mert engem csak a nők érdekelnek. De a mostaniak elég gyökerek... Nem, nem csak a netesek!
okt. 29. 00:20
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Szexre férfit könnyebb sokkal. Kapcsolatra szerintem nőt. A férfiak inkább csak szexet keresnek. Főleg a biszexek, de a melegek többsége is.
okt. 29. 06:01
 5/6 anonim ***** válasza:
74%

Aki nem túl vonzó külsőre, annak el kell érnie, hogy megismerjék, és lehetőségük legyen így megszeretni (a külső ellenére, hogy úgy mondjam). Tehát neked ülni, és várni, hogy valaki kezdeményezzen, nem sok értelme van. Társkeresőn is nehéz, mert nőként tudom, hogy elhalmoznak minket levelekkel, és muszáj szelektálni, hogy kinek válaszolok, ezért nyilván téged kizárnak a kinézet alapján az elején.

Próbálj úgy párt keresni, hogy ismerkedsz, mármint nem kapcsolatra, hanem úgy általában emberekkel. Keress olyan hobbit, elfoglaltságot, ahol sok emberrel találkozhatsz. Járj el a barátaiddal. Az emberek fele kb barátokon keresztül ismeri meg a párját.

Ha meg könnyű szexet keresel, én is a pasikat tudom javasolni.

okt. 29. 07:45
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Pasit könnyebb találni
nov. 10. 14:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!