Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Hármasban lenne érdemes...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hármasban lenne érdemes kipróbálnom először a szopást? Hetero pasi vagyok, van barátnőm, de sokszor elgondolkoztam a szopáson (csak azon).

Figyelt kérdés
nov. 2. 11:41
 1/9 anonim ***** válasza:
78%
Dehogy vagy te hetero.
nov. 2. 11:46
 2/9 A kérdező kommentje:
Akkor legalabbis meg nem teljesen lettem biszex.
nov. 2. 11:48
 3/9 anonim ***** válasza:
57%
Azt se tudod mit jelent a hetero, a szex nem neked való dolog.
nov. 2. 11:48
 4/9 anonim ***** válasza:
72%

Megértelek, exbnőmmel direkt magas, izmos pasitkerestünk + biszex legyen hogy érezzük a dominanciát.

Látták, hogy zavarban vagyok a szopásnál ezért exem befogta a kezével a szemem és mozgatta a fejem.

nov. 2. 12:05
 5/9 anonim ***** válasza:
89%
Nem vagy hetero, hanem biszex. Ezzel együtt ha erre vágysz (és a partnereddel is megbeszélted) akkor csináld ami neked jólesik! Nem kell vele senkinek elszámolnod.
nov. 2. 12:11
 6/9 anonim ***** válasza:
73%

Ezt szép új kifejezéssel úgy hívják heteroflexibilis.

Ha a csajod is leszop akkor te is leszophatsz. Ha ügyes vagy és kinyalhatom a csajodat téged is leszoplak. Akár a csajoddal együtt

nov. 2. 12:49
 7/9 anonim ***** válasza:
87%
Ez a kemény
nov. 2. 15:36
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem inkább olyannal, aki még szintén nem csinálta, így nem gáz, hogy tapasztalatlan vagy (tudom, hogy tapasztalt is lehet megértő, de szerintem kevesebb van köztük).
nov. 3. 18:58
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Nehéz ilyent összehozni! Kell a nő, aki elfogadja, hogy szopni akarsz. Kell egy pasi, akit szintén elfogad a nőd. Persze a másik férfivel is el kell fogadnotok egymást. De hajrá!
nov. 4. 22:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!