Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kezdő bi pasik hol szoktak ismerkedni ?
Figyelt kérdés
nov. 3. 06:58
11/19 anonim 

válasza:

válasza:7-es vagyok. Azóta már inkább lemegyek a Magnumba vagy a Szauna69-be, ha olyanom van, ott egyszerűbb, nincs ez a bizonytalanság, lesz tali, válaszol?
12/19 anonim 

válasza:

válasza:Én még soha senkivel nem csináltam sajnos, de nagyon szeretném már. Csak óvatos vagyok és bátortalan, nehogy kiderüljön. Hasonlóan gondolkodó férj lenne a legjobb, aki szintén nagyon diszkrét és óvatos. 50 fölött vagyok már, álmaimban 30 és 45 közötti a jelölt. ÁLOM...
13/19 anonim 

válasza:

válasza:Rám is írhatnak valaki 😄 27/ f aktív . Csongrád megye
14/19 anonim 

válasza:

válasza:33 Gy-M-S :)
Legyetek bátorak írni! :)
17/19 anonim 

válasza:

válasza:Itt és hotbull, ahol próbálkozok
Bp/36
18/19 anonim válasza:
Nekem is lehet írni, aki társaságot keres szabadidős programokra vagy tényleg csak ismerkedne.
31f
19/19 anonim 

válasza:

válasza:Több oldalon is fent vagyok, de sajnos mindenki többet szeretne mint ami nekem belefér pasival, vagy épp rögtön és azonnal szeretné. Vágyaid, goldengate
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!