Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Így biszexuálisnak számítok?

válasza:Pont ugyan így vagyok ezzel én is!
Mindegy minek nevezés,a lényeg ,hogy érezd jól magad,és önmagad legyél!:)

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
21 éves vagyok (F). Házasság csak lányokkal jöhet szóba, párkapcsolat szintén lányokkal. Fiúkkal Csak alkalmi: közös recska, közös orál, dugás….. én kb a becsülésem szerint 65%ban tartom magam a lányokhoz 35% fiúkhoz. De ezt a biszex oldalam senki sem tudja. Se szülők...
Nő létemre az egyik vágyam, hogy felcsatolhatóssal kielégítsek egy másik nőt.
Nekem elég önkényes mindkét fogalom, de így a leszbikus kategória kérdéseinek és válaszainak a 95%-a értelmezhetetlenné válik, a biszexuális kategória nőkre vonatkozó részével egyetemben.
Nem filozófiailag érdekel a dolog, csupán azt mondták, a nőgyógyász akkor vizsgál meg, ha már megvolt az első alkalom. Volt egy fiú, akivel jártam, de nem jutottunk el addig, hogy lefeküdtünk volna, csak petting volt. Mióta szakítottunk, csak lánnyal voltam intim...
21/L Nemrég szakítottunk a pasimmal és mindigis ugy voltam vele,hogy érdekel,felizgat a női test. Ezert ugy dontottem hogy ki akarom probalni lannyal,mert hat egyszer elunk,tudni akarom milyen. Ez csak szimpla kivancsisag lehet vagy idovel atfordulhat...
Ezen gondolkodok már egy 2 hónapja, érdekel ti mit gondoltok.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!