Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan tudtátok hogy biszexuálisok vagytok? Mik voltak a jelek?

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Sokszor olvasni itt hogy meleg illetve biszexuális fiúknál, férfiaknál mikor tudatosult és lett elfogadva a nemi identitásuk...na de az mikor és hogyan történt hogy az ezen belüli nemi szerep tudatosult? Hogy pontosan mire vágytok a partneretektől?
Peldaul rokonok haverok stb
Szerintem az értelmű ha valaki a saját nemét szereti (max nem vallja be még magának sem) de azt hogyan vettétek észre hogy az elelnkező nem nem vonz titeket?
Sziasztok! A minap felfedeztem az egyik meleg randi oldalon, hogy be van regisztrálva egy általános iskolás volt osztálytársam. Nagyon régota nem beszéltem vele, akkoriban jóban voltunk, de sokminden változott ezért nem beszéltünk már vagy 15 éve. A lényeg hogy nagyon...
Nagyon le szeretnék már sz*pni egy szép farkat de egyszerűen nem tudom rá szánni magam, mert nincs bátorságom. Akiknek volt ilyen, hogy oldotta meg hogy titokban maradjon?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!